![]() |
| | #21 (permalink) | |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| Alıntı:
Arkadaşlar gözünüzü bu kadar korkutmayın .. Bu evrakların tamamı 2 -3 günü bulmaz ayarlanması . Davetiye ancak bir ülkeye ticari amaçla gittiğinizde istenir ![]() Karşı taraf sizinle görüşmek istediğini belirten bir yazı yazar . Yoksa bsb nin bizim için davetiye yazmasını beklemek falan ![]() söz konusu değil .. yada başka birinin .. emin olun 7 senede hiç bişeyi olmayan kişilerin rahatlıkla gidebildiğini gördüm . Burda olay sadece kişinin çabası ve konsoloslukta ağzının laf yapması . AMA NOT : Konserlerde çok sorun çıkmıyor !!! sevgiler | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
vala okulum var,babam yurt dışı yasağı koydu dersleri berbat ettim die zaten yoksa paşalar gibi bayram tatilimi irlandada geçircektim :d ondan giden gitsin vala ben babamı beklemek zorundaym ![]() Ben bu evrakların hiç biriyle uğraşmıyorum desem yeridir.. önceden zaten çifte vatandaş olduğum için hiç uğraşmadım. vatandaşlığımı aldıktan sonra da zaten şirket sağolsun tüm vize ve pasaport işlemlerimle onlar ilginenio.. ben yalnızca babamdan duyduklarımı biliorm vala...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| Alıntı:
:WOT:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |