![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Başta konuyu nereye açıcağıma karar veremedim ama sanırım doğru yerdeyim ...BSBnin 16. yılı şerefine mtv yi bir güzel mail bombardımanına tutsakta mtv bsb haftasonu için bi şansımızı denesek diyorum ..(bu güzel fikir içinde yaamur a ayrıca tşkler )yani adamlar justin 'in doğum günü için bile haftasonu prog. yapıyolar (gerçi aralarında sinir olduğum anlamsız farklı bi bağ var ya neyse ) bsbnin 16. yılı için büyük ihtimal yaparlar gibi gelio ...-istek çok olursa -...umarım bsb için elimizden geldiğince farklı isimlerden mail atarak bu haftasonu prog. planımızı gerçekleştirebiliriz ...http://www.mtv.com.tr/contact.aspx?type=0 hadi bakalım bu seferde " bsb haftasonu için pamuk eller tuşlara " kampanyası başlamıştır ![]() ![]() ...ilk msj tarafımdan gönderilmiştr umarım güzel bir sonuç alırız 20 nisana daha çooook var o zmna kadar çalışmalara aynen devam ![]() buarada konuyla alakasız ama bsb ile alakalı hatırlatmak istediğim başka bir konu ; Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| nedemek canım iki gün olsada bsb izlemek ii gelir die düşündüm ve benimde 11.yılım hele bana daha ii gelir hemen atıyorumm ve inş..kabul olur
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| cemre alacagın olsun bende konuyu gorunce hangı gun saaat kaçta dıye konuya bakıyodum kı daha yapım asamasındaymıs ![]() neyse ama bıseyler yapmak gerek haklısın atalım bızde bı maıl
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
napiim ama ne gzl ..dikkat çekici bi başlık olmuş ![]() valla elimizden geldiince farklı adreslerden mail atarsak süper olur şahsen ben öle yapıorum![]() umarm sonuç güzel olur :D
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yaaaa ama bende cidden bsb haftasonu yapıyorlar diye heyecanla baktım konuya, hatta bi yandan benim bu haftasonu bi işim izlemeye bi engelim var mı yok mu diye düşünüyordum neyse bari mail atalım o da bi umuttur sonuçta dimi ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| http://www.ilike.com/artist/Backstre...ome_to_my_town malesef sadece 6 kişi istek yollamış.. 19. sıradayız, halbuki 1. sadece 26 istek. bu forumda birsürü üye var,yarısı yapsa bile 1.oluruz.ve Nick üyeliği takip ediyomuş, en azından bizi görür. ''bsb'nin türkiyeye gelmesi için pamuk eller tuşlara" kampanyası na varım diorum ;-)
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
şu an bende istek gönderdim de mtv için vallahi ben kılımı kımıldatmam hele ki bu başlıktan sonra biranda bende heyecanlandım ama sonuçda içimde patladı malesef o yüzden size kolay gelsin | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| yaw uyuzummm benim ben sana aç dedim de böle başlık aç mı dedim yaw??:haha:...baksana kim görsene heycandan gidio yaaa...arkadaşlar işte bu heycanı yaşamak için böle bişey yapalım dedik yoksa oo...biz daha çok bekleriz tv bsb...ve türkiyeyde bişeyler yapmamız gerkiyor diye inanıyorum....:17:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |