![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Selçuktan alıntıdır arkadaşlarım kardeşlerim adamlarım 20 MART CUMARTESİ TAKSİM İSTİKLAL CADDESİ SAAT 12 uygunsanız görüşelim diyorum,diyoruz. gün sabit,mekan ve saat değişebilir lakin genelde taksimde ve bu saatlerde görüştüğümüz için bu şekilde uyar sanırsam.gönül isterki kalabalık toplanalım lakin oldugu kadarıyla artık, bazı arkadaşlarımızın istanbulda olmadığını biliyorum,olur da buluşmayı sonradan öğrenip, gelemeyecek olmasına rağmen en azından bi haber verilseydi diyen de çıkabilir o yüzden ben de haber vermiş oldum. foruma çoğumuz uğramıyo,tek tek herkese ulaşmak zor, internette çok takılmasak da mailimizi 2 3 günde bir kontrol ediyoruzdur muhtemelen, bu şekilde haberiniz vermiş olduk bendeki mail adresleri bu kadar, ben de olmayıp da sizde olan tanıdıklara da siz haber verirseniz çok iyi olur.. mami yada can siz foruma konu açarsanız daha da iyi olur ordan da gelmek isteyen olabilir.. şunu söyliyim; gelecek olduğunu söyleyip de son anda bi aksilik çıkarsa ve bundan ötürü bi başka arkadaşımız' o yoksa ben de gelmiyim' yada bi başkası 'az kişi geliyomuş ben daha kalabalık olur sanıyodum o yüzden gelemiyecem' gibi derse...yani kısacası her türlü mazeret kabulümüzdür hiç mühim değil ayşegül fiii tarihindeki sözünü hatırlar ve elinde kocaman çikolatalı pastayla gelirse(hazır almak yok kendi yapıcak) aynı şekilde diğer söz veren arkadaşımız serel bizi diskoya götürürse fena olmaz başka diyecek bişey yok galiba. son olarak şu önemli gerçeği sizlerle paylaşmak istiyorum; her zaman her yerde en büyük fener,akıllı olun ![]() not: gelmek isteyenler buraya da yazabilirler selçuk a da ulaşabilirler
__________________ ![]() good friends are like angels you don't have to see them to know they are there It's funny how life can take new meaning You came and changed what I believe in The world on the outside is trying to pull me in But they can't touch me Cause I GOT YOU Konu can11 tarafından (09-Mart-2010 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
eyvallah adamım iyi oldu bu. sen gelebilsen daha iyi olucaktı lakin devamsızlık sorunun var ki bundan ağzı yanmış biri olaraktan hak veriyorum sana. artık bi dahakine kesin olucaksın ona göre devamsızlık problemin olmasın tamam mı.. gelmek isteyenler buraya yazsınlar yada özelden bana ulaşabilirsiniz kapımız herkese açık
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
kimler geliyo yazmıcam şöyle diyim: 7 garanti, 3 plase(servet seni buraya koydum) nerdeyse bi 11 kurucaz ha gayret
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
neden bu kadar sessiz burası, eskiden bir buluşma lafı geçtiği anda forum şenlenir; coşardı yorumlar 10 sayfa olurdu kimlerin gelip gelemeyeceğini bütün sayfalara bakarak öğrenirdik. katılamayacak kişiler bile yorum yapardı kıskandım diye. nerede bu ahali nerede bu millet :P
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| ozaman ben yazayım girgin istemiş yazmazmıyız. cumartesi olduğundan çalıştığımdan gelemiyorum size bol eğlenceler : ) gelen listesinide açıklayın merak ettik. bide resimleri bekliyoruz ; )
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
yaprak dökümü gibi oldu bir bir azalıyoz, can'ın gelme durumunun olmadığını biliyordum lakin mami senden ümitliydim be, napalım bi dahaki gelecekler listesine ikinizi de yazdım kaçarınız yok ; ) bu kez cafede oturup muhabbet etmek dışında farklı bişeyler olsa diyorum. var aklıma gelen bi iki şey, uyarsa yaparız.. resimler face'e, gelen listesi sürpriz
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
aslında ben de gelmek istiyorum ama malesef o gün çalışıyorum.zaten ben nezaman gelmeye kalksam ya çalışıyorum ya da bir aksilik çıkıyor ![]() napalım hayırlısı olsun size iyi eğlenceler
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |