![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Backstreet Boys konserini Avrupa'da bir ülkede yakalayabilmek için Portekiz'e "erasmus öğrenci değişim programı" ile geldiğimi forumdan çoğu arkadaşımız biliyor.Ben de This Is Us Dünya Turnesinin açılış şovunun Lizbon olacağını duyunca çıldırdım desem yeridir. Biletimi aldım aylar öncesinden fakat Bsb'nin soundcheckine girmek için gerekli olan VIP paketlerinden herhangi birini satın alamadım çünkü fiyatlar biraz uçuk tahmin edebileceğiniz üzere Herneyse,konser günü geldi çattı,heyecan dorukta.Lizbon'a yaptığımız otobüs yolculuğumuzdan sonra konserin olacağı Pavilhão Atlantico'ya vardım.Arenanın dışı bsb fanı kaynıyor tabi,sırada en önde olabilmek için kamp kurmuşlar.Ben de ismimi yazdırdıktan sonra sırada yerimi aldım.Brezilya'dan gelen arkadaşlarımın ve portekizli arkadaşlarımın hepsinin vipi vardı,soundcheck için sabırsızlanıyorlardı,benim de elimde sadece bir umut olaraktan;Fanclubtaki bir kızın mail çıktısı vardı..Kendisi vip çekilişini kazandığını fakat vizesi yetişmediği için gelemeyeceğini söylemişti ve bana devretti vipini..Neyse soundcheck vakti geldi Fanclub yöneticilerinden Justin (aynı zamanda BSB'nin SC fotoğrafçısı ve yardımcısı) ve Eddie kapıda belirdiler.Arkadşlarımla beraber vip sırasına girdim ben de.Yavaşça kapıdan içeri alındık,tabi ben kalbimin içimden çıkçağını düşünmeye başladım artık iyi hissetmiyordum heyecandan. Justin teker teker arkadaşların Vip pass lerini verdi,listeden isimlerini karalayıp.Sıra bana gelince,ben de çıktımı gösterdim..Listeye baktı fakat bu arkadaşın isminin orda olmadığını ve çekilişi kazananın da o olmadığını söyledi..Tabi o an şoktaydım..Ve "ben Türkiye'den geliyorum..Bu BSB'yi ilk görüşüm olacak,belki de son..Çünkü gelmiyorlar Türkiye'ye.." dedim yalvaran gözlerle sanırsam ki,bir dakika bekle dedi ve gitti..O bir dakika 1 saate dönüştü ve sonunda herkes vipini almış gruplara ayrılmıştı.Ben tek başıma dikiliyordum onlardan ayrı..Ve en sonunda Justin,elinde viple geldi yanıma.Ona inanamadım çünkü beklemiyordum..Teşekkür yağmuruna boğduktan sonra,ben de sıraya girdim..Yavaş yavaş içeri alınmaya başladık,o anki duygularım tarif edilemez boyuttaydı,kalbim gerçekten kopup çıkacak sandım Salonun merdivenlerinden aşağı iniyorduk ve boş konser sahnesini gördük..Sadece tabureler vardı,herkes yerini aldı SC için..Ve...BSB bir bir sahneye gelmeye başladı..Önce Aj,ardından Howie..Nick ve Brian..Ben o an şoka girmiş olucam ki sadece bakakaldım onlara,çünkü inanamıyordum karşımda görebildiğime..Benim için çok gerçekdışı bir durumdu bu.BSB herkesi karşıladıktan sonra hangi şarkıyı söylemelerini istediğimizi sordular,önce Panic'i söylediler.Lizbon'un açılış konseri olmasından dolayı duydukları heyecan hepsinin gözlerinden okunuyordu,yerlerinde duramıyorlardı. Daha sonra Undone'ı söylediler..Bu şarkı sırasında Aj ve Brian yerinde duramayıp,bu şarkının kareografisinden parçalar sunuyorlardı.3.şarkı olarak I Still istendi..Bu şarkıya başlamadn önce sözleri hatırlamadığını çünkü beyninde bir sürü albüm dolaştığını söyledi..Hatta Brian'da giriş sözlerini hatırlatmamızı istedi.Gerçekten de şarkının 2.verse inde Aj unuttu sözleri Son şarkı olarak da Straight Through My Heart'ı söylediler..Şarkılar bittikten sonra Soru&Cevap bölümüne geçildi.Fanlardan birisi Nick'e, 'bu son turneniz mi? ' diyerekten bir soru yöneltti..Nick de gayet ciddi bir şekilde 'Evet,aslında bu son turnemiz.' dedi.Sessizlik kapladı birden salonu..Tabi sonra Nick kahkahalar ataraktan 'tabii ki de değil!müzik olduğu sürece biz de varız!' dedi (Bkz. Everybody'de geçen : "as long as there'll be music,we'll be coming back again!") Soru&Cevap bölümü bittikten sonra BSB sahneden aşağı inerek fanlarla fotoğraf çekilmek için aşağıya indi.Tabii ki bende de heyecan doruktaydı!Ama zaten onlarla tanışırken söyleyeceğim şey aylar öncesinden belliydi,onu söyleyecektim.Fotoğraflar çekildi ve sıra bana geldi..Önce Aj'in elini sıktım.Sonra sırasıyla Howie,Nick ve Brian.Tabi ben de söylemek istediğim cümleme başlamıştım "Lots of Hugs,Greetings and Kisses from TURKEEY!" dedim onlara..Nick ve özellikle Brian şaşırdı Türkiye dememe,sonra şak diye fotoğraf çekildik tabi,acele etmemiz gerekiyordu..Fotoğraf sonrası arkadamdan Brian ve Nick'in "Turkey..Turkey???" diyerekten birbirlerine birşeyler söylediklerini duydum ama tabii ki gitmek zorunda kalmıştım. Salondan çıktıktan sonra tabii ki bir duygu patlaması yaşandı,mutluluk gözyaşları.. Bu da BSB ile tanışma anım..Zaten bu video da olmasa hala inanamıcam ya.. Dailymotion - Meeting Backstreet Boys - 30.10.2009 - Lisbon Soundcheck - Müzik Kanalı
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() Konu nicklover(: tarafından (30-Aralık-2009 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Konser kısa bir film ile başladı..Birden üst sahneye geldiler perdeden zıplayarak..O anki duygularım tarif edilemez.Herkes çığlık çığlığa..Alkışlar kopuyor..Sonra everybody çalmaya başladı..Brian tabi " Backstreet's Back!Alright!" dedi sonra hoplaya zıplaya aşağıdaki sahneye inip dansa başladılar..İnanılmaz bir andı,anltırken hala titriyorum hatırlayarak..Ben önde 2.sıradaydım ve tam karşımdaydılar..Bu arada dansçılar da çok iyiydi,mükemmel uyum sağladılar bizim boyslara..İlk şarkı bittikten sonra We've Got It Goin' On' a ona geldi sıra! "ıt's time for me to let it go!" derken elleri bişrleştirdiler ortada ve meşhur 'hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için' hareketini yaparak tekrar dans etmeye başladılar..Şarkı bitince PDA çalmaya başladı..Mükemmeldi..Bu arada,canlı band yoktu,Dj çalıyordu şarkıları.Gayet başarılıydı..Daha sonra As long as you love me,Quit Playing Games'i söylediler.Tepeden tırnağa müthiştiler..Kostümler,dansçılar,sahne,ışıklar,şar kıların arasında gösterilmek üzere hazırlanmış kısa filmler..(Hepsi 4 ayrı kısa filmde rol almıştı.Howie -> The Fast and The Furious,Aj -> Fight Club,Brian -> Enchanted,Nick -> Matrix ) Hani Unbreakable turnesinden sonra,bu kadar da beklemiyordum.Ve neden This Is Us'ı böyle hareketli,dans ritmli şarkılardan oluşturduklarını daha net anladım..Her dansta ayrı kareografi vardı,hatta Howie'ye bile şaşırdım çünkü o kadar fazla unutmadı duruşları Herneyse,Quit playing'den sonra howeinin filmi gösterildi..O arada kostüm değişimi oldu ve This Is Us çalmaya başladı..Merdivenlerden indiler teker teker.Sonra sırasıyla 'show me the meaning of being lonely'i ve 'All I Have To Give' i söylediler..All I Have To Give'de farklı bir koreografi vardı,Aj'in bir röportajında öğrenmiş olduğumuz üzere.Şarkının videosundaki orjinal müzikle söylediler,çook güzeldi.Daha sonra sahnede yer değiştirdiler,ışıklar söndü ve dj hoş bir ritmle She's A Dream'e geçiş yaptı..Mükemmeldi..Şahsen,bu şarkıya konserden önce ısınamamıştım fakat performansı gördükten sonra bayıldım Bu şarkı da bittikten sonra I'll Never Break Your Heart'ın melodisi yükselmeye başladı..Aj "ladieeees" dedikten sonra hepsi kendi taburelerinde bulunan kendi güllerini seyirciye attı tabi ben o anda farketmedim bile video çektiğim için Bu şarkıdan sonra Aj'in kısafilmini izledik ve yine kostüm değişimi oldu..Sıra medleydeydi..The Call çalmaya başladı,fakat o alıştığımız aj ve kızın telefon görüşmesi yoktu bu sefer müthiş bir kareografi daha..Sonrasında ise The One ve Bigger..Bigger'ın brigde bölümünden sonra Nick "you're definetly bigger than we are..we love you.." dedi tabi o anda salonda muhteşem bir atmosfer vardı..Devamında 'shape of my heart' ve 'i want it that way' vardı..Sonrasında Brian'ın kısa filmini izledik..Yakışıklı prens Siberia'yı çok kötü bir versiyonda küçük bir kıza söylüyordu filmde,tabi kız da ürküyor Brian'ın karşısında "bizim çocukları bulmam gerek" diyerek ilk kapıyı vuruyor açanın Nick olmasını umarak fakar karşısına bir sürü çocuklu bir kadın çıkıyor 'artık çok geç' diyerek","aj orda mısın?" diyerek tıklattığı kapıyı da If You Want It To Be Good Girl şarkısı eşliğinde dövmeli,kaslı yaşlı bir amca açıyor Böylece de bu şarkıyı da bir turnede kullanmış bulunuyorlar. Bsb tekrar çıkıyor sahneye,yine farklı kostümlerle..More Than That,Undone ve Incomplete'i söylüyorlar..(Undone performansı özellikle müthişti..Incomplete de aynı şekilde..Şahsi fikrim Undone bence de 3.single olmalı )
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() Konu nicklover(: tarafından (14-Kasım-2009 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Konserden önce Fan Club'ta yayınlanan setlist şarkıları bu kadardı ve tabi iki ben de bu kadarla bitmesini istemiyordum konserin.Ne olacak diye merakla beklerken Nick'in kısa filmi gösterilmeye başlandı..Herkes çığlık çığlığa yine tabi Bittikten sonra,Larger Than Life'ın müzziğiyle beraber mekanik boyslarımız sahneye iniş yapmaktaydı,robot dansçılarıyla beraber .Hemen sonrasında müthiş bir kareografiyle "All Of Your Life(You Need Love)" sunuldu seyirciye..Bu albümdeki favori parçamdır kendileri.Dansçılardan biri geliyor tek başına elinde kitabıyla,sonra gökgürültüsü ve yağmur efektiyle beraber,merdivene kaçıyor kız..Ve birden müzik giriyor..Brian şemsiyesiyle çıkıyor,onu kıza tutuyor ve yağmurdan kurtarıyor Daha sonra üst sahnedeki kızın yanına Nick fırlıyor "let's be lovers" diyerek,"sana söz veriyorum sadık kalacağım" diyerek kandırıyor kızı,nakarat bitiminde ise elinden tutup kaçırıyor Sıra Howie'de!O da öbür dansçı kzı sözlerine inandırmaya çalışırken moonwalk yapmaya kalkıyor,alkış da topluyor Gerçekten müthiş bir performanstı..Şarkı biter bitmez Bye Bye Love başlıyor.Doğrusunu söylemek gerekirse bu şarkıyı bu kadar seveceğim aklımın ucundan geçmezdi ama görselliğiyle o an yaşayınca bambaşka oluyor..Sözlerden de tahmin edeceğiniz üzerine bu sefer dansçılar kendilerine inandırmaya çalışıyor bizim çocukları Çok eğlenceli bir kareografi daha..Bu şarkıyla "bye bye" diyerek sahneyi terk ettiler..Ben tam Straight Through My Heart şimdi başlayacak derken öyle oluyor..Yine çok güzel bir görsellikle..Şarı bitmeden önce dansçılar takdim ediliyor,sonra hepsi el ele tutuşup selam veriyorlar..Nakaratı son bir kez söyleyip merdivenlerden yukarı çıkıyorlar..Veda sözleri söylemdikten sonra aynı anda perdeden içeri gidipr kayboluyorlar ve o anda..Perde de aynı halleriyle arkaları dönük yürüyorken kameraya dönüp eğilerek selam veriyorlar..Daha sonra da el sallayarak önlerine dönüp gidiyorlar..O an gerçekten muhteşem bir andı ve gözyaşlarım daha fazla dayanamadı..Ben de bıraktım kendimi tabii,ağladıkça ağladım..Mükemmel bir konserdi..Kesinlikle bomba gibi geliyor bu sefer BACKSTREET BOYS!
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() Konu nicklover(: tarafından (14-Kasım-2009 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Konserde çektiğim videolar (Youtube'a yükleyemedim bir türlü,şimdilik Dailymotion ) Dailymotion - Backstreet Boys - Everybody & We've Got It Goin' On & PDA - Müzik Kanalı Dailymotion - Backstreet Boys - Quit Playing Games & As Long As U Love Me - Müzik Kanalı Dailymotion - Backstreet Boys - Howie's Short Film & This Is Us - Müzik Kanalı Dailymotion - Backstreet Boys - SMTMOBL - AIHTG - She's A Dream(1/2) - Müzik Kanalı (06:25 Nick'in dansı çok hoş )http://www.dailymotion.com/video/xb5...dream-22_music Boysların soundchecke girişleri Panic (kameradaki titremeye kusura bakmayın,diğerleri böyle değil )http://www.dailymotion.com/video/xbowdg_mov00117 Undone Soru-Cevap Bölümü Brian'ı En Çok Ne Sinirlendirir ? ![]() http://www.dailymotion.com/video/xbo...sbon-sou_music
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() Konu nicklover(: tarafından (30-Aralık-2009 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Berna bana msnde anlatırken yaşıomuş gibi oldum,bi ara ciddi ciddi ağlicam sandım yaaa.. Allahım şu anları hepimize yaşatmayı nasip etsin ya... Berna'nın portekiz olayını öğrendiğinde en sevindiği şey buydu hatırlıyorum... İnşallah o da tekrar bizimle Türkiyede yaşayacak aynı şeyleri
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
sen parayı toplamaya başla şu fotolarden birer tane de bizim olucak sen ben mami ve bsb
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
Amin inşallah burdaki herkese nasip edicek bunları..Istanbul'a zaten gelecekler ondan şüphem yok ve çok güzel şeyler bekliyor bizi o konser ve soundcheckte! ![]() Aslında tüm foto ve videoları ekleyip açacaktım kilitleri ama açıverdim gitti
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Herkese nasip olmalı bu yaa.. hala şaşırıyorum sana nasıl dayandın.. ben bayılırdım ciddi ciddi yaa. Tahmin dahi edemiyorum... Ama Justini acaip takdir ettim. Cidden baba adammış. Şans da yüzüne gülmüş bebüşüm. Tabi Allah bilio ne kadar istediğini... ![]() NOT:Bu nasıl kapalı konu başgan ??
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |