![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Pekala,tamam... Ahmet San Ahmet San dediniz,alın size Ahmet San! Backstreet Boys'u Türkiyede görmek istediğiniz anlatan bir mail yazın ve gönderin.. ya da daha iyi fikri olanlar paylaşsın.. Benim bu kampanyadan hiç mi hiç umudum yok ama... İşte Ahmet San ın mail adresi ahmetsan@ahmetsan.com şu imza kampanyasında bir şeyler yapabilseydik ahmet san a forum olarak bir mail atıp imza kampanyasını örnek gösterebilirdik.. ama o da bir işe yaramaz.. Neyse. Düşünün!!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Yok kendısının o adres bızzat bazen otomatık cevap gelıyo ama ben bayagı ayrıntılı bı maıl atmıstım bana ozel acıklamada bulunmustu bence sıteyıde ekleyın mutlaka yanı ben eklemıstım
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Sevgili Seçil Mailine teşekkür ederim. Gelişme olursa muhakkak ahaberin olacaktır. Sevgilerimle Ahmet SAN ----- Original Message ----- From: Bsb Girl To: ahmetsan@ahmetsan.com Sent: Thursday, July 09, 2009 3:21 PM Subject: backstreet boys Merhaba Ahmet abi ![]() Backstreet Boys'u Türkiye'de görmek istiyoruz,bunu sizin yapabileceğinizi düşünerek forumca şansımızı denemek istedik Twitterden şurdan burdan sürekli takip ediyoruz kendilerini,,sesleniyoruz onlara ama kendiliğinden buraya gelecekleri yok ![]() Onlar bizim hayatımızın birer parçası.. Saygılarım ve sevgilerimle.. Seçil www.thebackstreet.net (bekleriz) cevap geldi..ne düşünüyorsunuz? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
gercekten ılgılenıyo yanı otomatık cevap gelsede bıze gerı donup konustuklarını ama fıyatın yuksek oldugunu belırten bı maıl gondermıstı Britle ılgılı ama gondermeye devam ne kadar ısteklı oldugumuzu gorunce daha cok ılgılenıyo
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |