![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
arkadaşlar çok komik yaaa valla nasıl inandınız:haha:valla çok komikti şimdi dogruca size anlatıyım herşeyi ben hayatımda böyle tatlı, güler yüzlü ve güzel hiç kimseyi tanımadım hele bir sanal alemden böyle bir insan çıkarmı diye düşündüm açıkcası ama yanılmadım ve harikaydııııııııı Cuma günü saat 16.00 da tugba kuru yemişin orda buluştuk ben biraz zor yetiştim güzel bir kız bana bakıyordu ben baktım o bana baktı gülümsedik ve tanıştık -ben yağmur -ben derya -tanıştıgım memmun oldum dedim ve kararlaştırık turistige gittik. Güsel bir masa seçtik başladık muhabbete çok güseldi yaaaaa herşeyden konuştuk forumdan ,okullardan,aileden herşeyden ve heryer ile ilgili konuştuk sohbet gittikçe koyulaştı tabi sonra ordan kaltık bir bulvar turu yaptık sonra kipaya gittik veee vedaşlama zamanı geldi tabi beni durak bıraktı ve öylece ayrıldık. ARKADAŞLAR HAPİNİZ FOTOGRAF BEKLİYORDUR AMA BİZ KOYMA TARFTARI DEGİLİZ BELKİ ZAMNALA KARAR DEGİŞTİRİRSEK KOYABİLİRİZ. KISACASI ŞUNU DİYİM AYDIN BULUŞMASI SÜPERDİİİİİİİİİİİİ:biggrin::biggrin:
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
ayy bende başta ne oluyosa dedim ( gerçi inanmadım ama )neyse buluşmanızın güzel geçmesine çok sewindim ![]() hayırlı olsun
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: AyDıN:) Yaş: 23
|
evt buluşmamız çoook güzeldi.iiki yağmuru tanımışım forumda.benim onun hakkındaki düşüncelerim karşılıklı çok tatlı bi kızz forumu kekleme fikri ikimizindi.ne olur kusurumuza bakmayın
__________________ :wub:NiCk CaRtEr:wub: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |