![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
birilerinin olması birileriyle buluşmayı çok istiyordum ama işte herşey işstedigimiz gibi olmuyor demekki ben dün bunu anladım:confused5: Dün saaat 16.00 da tugba kuruyemiş orda buluşalım dedi derye tamam dedim ve saat tam 16.00 ordaydık neyse tam baktım hoş ve tatlı bir kız bana bakıyor gülümsüyordu hatta dedimki bana bakıyor gülümsüyor hayırdır inş.hey diye yaklaştım:haha: -ben derya bende yağmur tanıştıgıma menmun oldum dedim -bende dedi eeeeeeeeeeee ne yapalım diye sordum -turistige gidelim dedi(turistik park) yürümeye başladık ve üst kata çıktık güzel ve hiç kimsenin bizi duymayacagı güsel bir masa seçtik işte konuşmaya başladık tabi sohbet direk forumla ilgiliydi. o arada garson geldi işte meyveli soda aldık ikimizde konuşma bizim git gide koyulaştı ama sonrası berbattı:angry::6: başlıyorum o knuşmaya geliyim -derya:nick çok yakışıklı ve harika baylıyorum ona dedi -bende evet aşıgıım ötesi varmı dedim ondan sonra kıskançlık başladı veeeee tabi kavgaya döndü:tekme: sinirlendirdi beni o bana ben ona konuşmaya başladık ve hemen çantamı aldıgım gibi kalktım masadan ve bir daha suratını görmak istemiyorum:angry::6: SİZ SİZ OLUN AYNI KİŞYE HAYRANSANIZ ASLA BULUŞMAYIN BEN ÇOKKKKKKK PİŞMANIM:confused5:
__________________ |
| |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| aslında çok hata yapmışsınız nick i paylaşamamak gibi bi durum yok kimin ne kadar sewdiği kendine göredir bizim mesela kuma birliğimiz var ama kim daha çok sewiyo tartışmıyoruz hepimizin sewgisi ayrı(hatta diyorum nick i sedadan çok kimse sewemez bunu bile dicek haldeyim bende çok sewiyorum tabiki...ama yanlış orda olmuş.biz cemreyle buluştuğumuzda aaa nick daha tatlı aj daha tatlı gibi konuşmalarımız oldu ama tabiki hepsi şakaydı...çünkü hepsinin ayrı tatlılığı var.ve o konuşmalarımıza sadece güldük geçtik.umarım düşüncelerimi açık anlatabilmişimdir |
| |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
yok bizimkide şakaydı ama abarttı yaaaaaa çok kışkanç bende kıskanırım ama sonuçta bir yere kadardır ama işte olay kötü sonuçlar dogurdu:angry:
__________________ |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
| |
| |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| kocaman kızlarsınız yakışıyo mu hiç size:angry::angry::denyo::denyo: ben de harbiden bişey oldu sandım ![]() ![]() ikinizde sevin nolcak yani ki çok saçma bir konuda tartışmışsınız yazık olmuş benim babam senin babanı döver gibisinden çocukça kavgalara ne gerek var bu arada yağmur senin bu konuyu açman da ayrı bir komik yani:haha::haha:
__________________ ![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| yuh be okuyorum 2 dkdır sonu çok komik ve kötü bitmiş üzüldüm ama böle yapmamanız lazımdı![]() napalım yapışınız bi kere ![]() nicki ben paylaşmam ya da paylaşırım değil herkesin sevgisi kendine bence sonuçta bunlar sanatçı size bize bana sana kalcak değil tv de görürseniz şükredin yani siz ne kadar severseniz sevin onlar başkalarını seviyor yapcak bişe yok yakışmıyo size kocaman kızlarsınız![]() neyse olur böle şeyler ama bizden örnek alın seda gülay ve benden hemde k.b. ile çok memnunuz dimi?:17: |
| |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
hehehe ben 14 yaşındayım siz kaç yaşındasınız kavga ettiğiniz konuya bak :haha::haha::haha::haha::haha:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |