Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Arka Sokak > Buluşmalar ve Forum Organizasyonları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-Kasım-2009, 22:07   #1 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Backstreet Boys istek!

Foruma daha fazla üye,Backstreet Boys'a daha fazla fan istiyorsak,ve tabii konser istiyorsak Bsb'nin popülaritesinin artması,onları tanımayanların Bsb'yi tanıması,bu işle uğraşan insanların "aa bi Backstreet Boys vardı değil mi" demesi,ekshi sözlük yazarlarının geri döndüler demesi,ana haber bültenlerinin haberlerde vermesi gerek... (Tanrım ben bunların hiç birini istemiyorum ama...) Neyse... İstek yapalım. sürekli istek yapalım Bıktıralım,

İlk olarak Radyolar...

Metro Fm
metrofm@metrofm.com.tr
Joy Fm
joyfminfo@joyfm.com.tr
Power FM
hello@powerfm.com.tr
Number One FM
editor@numberone.com.tr
Radyo Mydonose
info@radyomydonose.com.tr

Televizyon

Mtv Türkiye
Müzik, Video, Haber, Forum, MTV Dizileri, Oyunlar | MTV Türkiye BİZE ULAŞIN
Dream Tv
info@dreamtv.com.tr
NumberOne Tv
editor@numberone.com.tr
Number ONE - İLETİŞİM

Örnek isteyen olursa,Dream Tv ye ve Blue Jean'a gönderdiğim maili yazayım (Mtv Türkiyeye de mailler attım ama okumak dahi istemezsiniz )

Blue Jean:
Öncelikle, 1 sayfalık da olsa Backstreet Boys ile ilgili birşeyler yayınladığınız için tüm Backstreet Boys Türkiye Fan Klübü olarak sizlere Teşekkür Ederiz. Geçtiğimiz günlerde Mtv Avrupa Ödüllerinde maNga'nın başarısı hepimizi gururlandırdı, ancak biz Backstreet Boys fanlarını sevindiren asıl şey, Backstreet Boys'un Türkiye'nin artık farkında olması. Yeni albüm turnesi kapsamına yine Türkiye'yi almayan Backstreet Boys'un Türkiye'de Konser verebilmesi için 5 yıldır www.thebackstreet.net olarak dişimizi tırnağımıza takmış, çalışıyoruz. Backstreet Boys dinleyen ya da dinlemeyen, seven ya da sevmeyen herkesi forumumuza ve kampanyalarımıza katılmaya davet ediyoruz. Bir zamanların gençliğine çok şey katmış, sizin de yıllarca sayfalarınızı süslemiş olan Backstreet Boys'u Türkiyede yeniden popüler görmek tek isteğimiz. Ve bunun için de sizden yardım bekliyoruz.

Dream Tv:
İlginiz için tüm Türk fanlar olarak teşekkür ederiz. Metni sitemizde yayınladık.
Backstreet Boys Türkiye 5 yıldır Backstreet Boys sevenleri birleştirmek için çaba sarf ediyor. En büyük amacımız da Backstreet Boys'u Türkiyeye getirmek. Ancak bildiğiniz gibi özellikle ülkemizin satış rakamları ilgilerini çekmeye yetmiyor. Ve maalesef Dream Tv dışında Tv ya da basılı yayında Backstreet Boys'a yer verilmedi. Bu nedenle tek ve son ümidimiz sizsiniz. Backstreet Boys Haftasonu'nu yapmanız ve Bsb ye yer vermeniz üye sayımızı arttırmak ve Bsb ye sesimizi duyurmak için gerçekten çok önemli. Sizden ricamız Hafta sonunda ya da her hangi bir programda Backstreet Boys Türkiye'den ufak da olsa bahsetmeniz. Bunu yaparsanız çok müteşekkür olacağız.

İyi çalışmalar.
Nil Ergüt

MetroFm:
Backstreet Boys'u daha fazla radyolarda duymak isteriz. Yeni albümleri çıkmışken Bsb'nin Türkiye'de unutulan sesini yeniden duyurmak için yardımınıza ihtiyacımız var. Backstreet Boys'a daha fazla yer verere bize çok büyük iyilik yaparsınız.
İyi yayınlar
Backstreet Boys Türkiye

Konu SiBeRia tarafından (29-Kasım-2009 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-Kasım-2009, 22:17   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yaa ben de istemiyorum nilo kıskanıyorum yaa (ben de bi acayipim ) yeni fanlar olmasın,hele o ekşisözlük bu olaya hiç el atmasın hatta bsbnin Türkiye'ye gelmesi taraftarı da değilim ama destek olalım çabalarına,onları görmeden toprak olmayalım.
Alt 29-Kasım-2009, 23:11   #3 (permalink)
Aktif Üye

AJ74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haklısın daha çok çalışmalıyız...mail bombardımanı yapmalıyız...ama o ekşi mi ne,o sözlükte yer verilmesin...kendilerini bir şey sanan züppeler onlar..daha ağır yazardım ama forumun seviyesini düşürmek istemem...
Alt 30-Kasım-2009, 14:50   #4 (permalink)
Fan Club Üyesi

candy1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sürekli metro fm ve joy fm dinliyorum zaten radyolara istek yaparım;diğer sitelere de bol bol mail atarım;ama bunu tek tek değil de bir anda sözleşerek yapmalıyız;bir anda bsb ile ilgili mail yağmuruna tutmalıyız ki bir şok geçirsinler bsb fanları ayaklandı desinler
candy1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-Aralık-2009, 09:36   #5 (permalink)
Fan Club Üyesi

mail attım ben birkaçına farklı mail adreslerinden de atacağım 10 tane farklı mailden atarım hepsine
Alt 01-Aralık-2009, 14:06   #6 (permalink)
Forum Polisi

Ben 3 farklı adresten her gün atıyorum

Alt 02-Aralık-2009, 16:49   #7 (permalink)
Fan Club Üyesi

az önce joy fm de istek zamanıydı 3-4 farklı adresten backstreet boys için mail attım;show me the meaning of being lonely i çaldılar
Alt 02-Aralık-2009, 17:12   #8 (permalink)
Forum Polisi

Vay bee.. süper olmuş.. Aslında evet,takip etmek de lazım zamanı gelince istek göndermek daha mantıklı

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil