![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| 1 aydan beri beklediğim an geldi ve bugün kezbanla buluştuk forumdan tanıdığım kadar yakından tanımak ve görmenin tadı da başkaymış o kadar konuşup gevezelik yapıyoz forumda ama yan yana gelince dut yemiş bülbüle döndük özellikle ben ![]() nese sonradan kezban konuşmaya başlayınca baya dedikodusunu yaptık formun![]() ![]() bir an buluşamıcaz sanmıştım ama allaha şükür buluştuk gezdik tozduk öle geçti işte hayatımda tanıdığım en iyi kalpli insanlardan biri iyiki tanımışım onu:biggrin::biggrin::biggrin: şimdi herkes fotoları merak ediyo ama biz koymamaya karar verdik böylesi daha iyi benim forumdan 2. kezbanınsa ilk buluşması gerçekleşti darısı hiç buluşmayanların başına:muhahaha::muhahaha::muhahaha:
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
|
ayy süper ya..:17: Alıntı:
![]() ![]() bu arada fotoğrafları koysanız süper olurdu merak ettim valla ama tabi siz karar aldıysanız karışamayız... :innocent: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |