![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Başlık altında görünsün dedim,en azından siteyle pek ilgisi alakası olmayanlar da başlığı görsün.. İşte Link. http://www.ilike.com/artist/Backstre...ome_to_my_town Üye oluyorsunuz Ve come to my town yapıyorsunuz. Yalnız başka ülke ile falan üyelik alan şahsiyetler varsa (ki artislik olsun die yapanları tanıyorum ama forumdan diil tabe ) onlar come to my town listesinde Turkey i bulup Request it yapsınlar... ![]() Bir diğeri, burda da linki verilmişti,konusu var,face de paylaştım yineleyelim,EVENTFUL.. bu da link: http://eventful.com/performers/backs...03088-8/demand
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| çok iyi olmuş ayrı konu ben görür görmez üye olup bsb ye "come to my town " demiştim ama başka hesaplardanda yapıcam bi işe yarar umarım ![]() ![]() ...dier etkinliğede ztn bi sürü ad ve mail adresiyle sık sık üye olup sayyıyı çoğaltmaya çalııorum![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
1 Buenos Aires, Argentina Buenos Aires, Argentina 26 requests 2 Santiago, Chile Santiago, Chile 21 requests 3 Bogotá, Colombia Bogotá, Colombia 20 requests 4 La Matanza, Argentina La Matanza, Argentina 19 requests 5 Caracas, Venezuela Caracas, Venezuela 14 requests 6 Turkey Turkey 11 requests
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
valla ya haha kaşınıolar :laugh: kafaya taktım 17 kesmedi beni daha fazla lazım bize trye birinci sırada olmalı en az 27 olana kadar farklı hesaplarla üye olucam hahaha :laugh: | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| 4. sıradayız yehuuu :looo: bende başka adreslerle kayıt olup 'come to my town' mu yapsam acaba :ehi: edit: 2. sıradaymışız :muhahaha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| helal olsun be cemre ehuehu takipteyim canım hade baalım :d:d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |