![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ![]() Daha önce de olan bir konu. sanırım yeni forumla silindi... Değişik mailler nicklerle imzalayalım..Resme tıklayın! İmzalayın !!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() en son approve signature a basmayı unutmayın ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
imza kampanyası diğerlerine nazaran daha ciddi bir şey, ya da en azından bana göre öyle olması gerekiyor. haliyle nick'ler ya da sadece isimlerle değil, isim ve soyisimlerinizle katılırsanız daha inandırıcı, daha ciddi bir hal alabilir.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| 74 oldu yok mu artıran :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
işi olmayan sallasın mail adresi mesela galatasarayali@hotmail.com fenerbahceali@hotmail.com besiktasali@hotmail.com gibi türetin işte maksat sayı fazla görünsün bu arada kafamda anca böyle pis işlere çalışır :d
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| can sen çok fena oldun çoook :d ama saol bak çok işimize yarayacak o
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
nba maçı var şu an ondan kobeali@hotmail.com şeklinde devam ediyorum ben
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bir kaç bin yapmassak hiç bir işe yaramaz bu olay yaa... Yabancı fanlardan da yardım istedim ama tabii millete ne ki... Hayırlısı yaa.hayır mail gönderiyolar o yüzden sallamayalım diorm ben
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |