![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
Herkesin görebilmesi için Konuya burdan devam etmk daha mantıklı sanırım. . hadii pamukk elller klawyeyeee !..İstanbulda çekmeyi düşündüğümüz klip için önerilerinizi çekinmeden döktürün arkadaşlar |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
I still ile I want it arasında kalınmış şarkı seçiminde. havalanına gidilmezse veya uçak müzesi her neydeyse öle bi ortam yaratılmazsa i want it güzel olmaz arkadaşlar. Ama kostum açısından uyumu yakalardık. herkes beyaz tişört giyerdi. bende mesela millenium kapagı baskılı beyaz tişört var herkese bu tişörtten bastırıp kostümlerde ahenk olurdu hiç yoktan. bu bir ayrıntı mesela. I still için ise mekan bol istanbulda.. çekimler zevkli olur trafiği işgal etme açısından ![]() Aslında tuttuğmuz taksiyi brain'in sahnesinde kullanırız, taksi hafiften ilerler önünde ise Tahir.. can temmuz sonunda olursa gelirim demişti, niye gelemem dedi sonradan acaba? Buldum bakın, can gelirse erkekler 5 oyuncu oluyo buluşmada, o zaman i want it i çekeriz. Gelmezse de 4 kişilik ekiple i still. oyuncular belli zaten: Tahir= brain Mami= nick (en çok uyan oyuncu sarı )Girgin=a.j Ben=howie yeni üyelerden 24 temmuzda gelecek olanlar varsa yazsınlar ben çıkabilirim oyunculuktan, sahne şefi yada yönetmen olurum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
ben ce de I still güzel olur herhal ama detaylara özen gösterin tutkun ben gelecektim seçim sonrası istanbulda olurum diyordum o sıralar ama şimdi program değişti oyu attıp bu seferde arkadaşlarla yalovaya gelecem ciddi şu klip işinde bende olmak istiyorum tam benlik iş ama olamayacağım sanırım size güveniyorum güzel bir çıkaracaksınız gibi görünüyor |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| siz ciddi ciddi bu işi yapacaksınız sanırım. ama ben 24 ünde istanbulda olamıcam arkdaşlar. o gün devamsızlık yapamıyacağım bi ders var malesef. ama cidden sabırsızlıkla bekliyorum klibi. elin gavuru (brezilyalı falandılar sanırım) incomplete e klip çekmişler. bizim ne eksiğimiz var dimi? hadi tutkun sen halldersin bu işi. kolay gelsin hepinize....
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
eee olmadı ama o yok bu yok. önce can gelemiyom dedi, sonra da agır toplardan sen.. daha ne anlamı kaldı. ikinizde temmuz sonunda olursa gelirdik diyodunz. 11'den 24'üne aldık. bende gelmiyom o zaman iki tane yaz okulum var iki farklı şehirden. ya ben ne yapayım? adanadan bursa ordanda istanbul yapcaktm. 2-3kişilik bi buluşma olcak gibi bu. o zaman siz belirleyin tarihi. ben organize ediyorum gelemiyosunuz... tarih söleyin biz kalkıp gelelim. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| valla sende haklısın. ama kusura bakmayın yaz okulu normal dönem gibi işlemiyo. adamlar kafalarına göre tarih belirliyolar sınavlar için dersler için. normalde o tarihlerde istanbulda olacaktım ama tatilim kısaldığı için istanbula gidemicem bursa bile zora girdi...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |