![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| Evet arkadaşlar ; Bu kadar yazışıyoruz , oynuyoruz, chat yapıyoruz , güzel arkadaşlıklar kazanıyoruz , yöneticilerimizi özellikle muratımızı ...( ah ahh o yaptığı şaka gitmiyor aklımdan ) yüzyüze göremesekte ...her zaman yanımızda olduklarını hissediyoruz .. Ve şimdi BSB Türkiye Fan Club olarak düzenlemiş olduğumuz 1. toplantının 2incisine davet ediliyorsunuz ! Yöneticilerle fanların buluştuğu ortak toplantıda .. Sıkıntılarımızı anlatmak , Arkadaşlarımızla tanışmak . BSB adına fikirlerimizi tartışmak ve her ne olursa olsun çok güzel bir gün geçirmek adına yakalıyacağımız bu fırsatı BSB fanlarını büyütmek , yaygınlaştırmak ve azda olsa ayakta durabildiğini göstermek adına kaçırmamanızı rica ediyorum . BSB Türkiye Fan Club / 2. Toplantı için katılımcı isimleri bekleniyor . Yer : İstanbul / Taksim Tarih : İsimlerden sonra tarih açıklanacaktır . Selamlar ; Ece DELEN BSB Türkiye Fan . |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| arkadaşlar , benim gibi çalışanlar olduğunu ve şehir dışındanda gelicek olanları düşünürsek hafta içi yaptığımız taktirde daha az katılımın olabileceğini düşünüyorum . Toplantı 15 inden sonra olacaktır ! Ancak en azından öğrenci olan bütün fanlardan yaz döneminde tatil olması nedeniyle haftaiçi yada haftasonuda olsa katılımlarıyla toplantıyı canlandırmalarını çok isteriz . Özellikle bunlar renkli kişilikli yönetici konumundalarsa ![]() ayrıca YİNE bu toplantıyı hafta sonu yada haftaiçide olsa her şekilde "chonk"suz YAPMAMAYI ümid ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |