![]() |
| | #131 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| gülcanımla hocam (:laugh bütün günü özetlemişler sedacımda ayrıntıları yazmış bana yazcak bişey kalmamış valla ..herşey süperdi baya eğlendik özellikle hukukçularla ama komik olan hukukçulardı yaşanan olay diil :haha:bide bi yaşlı turist amcam vardı komediydi kamerayla önüne geleni çekiyodu ablamda hemen ulusa sesleniş olaraktan ingilizce bsbyi türkiyeye istiyoruz falan filan bişiler söyledi onunlada kalmayıp aynı şeyi galatada dönüp duruken tekrarlayıp durdu turistlerde bön bön baktı :laugh:Alıntı:
| |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 29-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
resimlere bakarken ve yazıları okurken yüz ifademi görmenizi çok isterdim ayyy sizler ne tatlı şeylersiniz öyle maşallah hepiniz çok şirin çıkmısınız resimlerde ama biri varki vayy be dedim saçlarımı koyu renge boyatırsam kesiminide kesin öyle yaptırırım dedim girgin canım senin ne güzel saçlarn var öyle :grin: ama en çoktaa hepniz çok güzel gülümsemissiniz, gününüz güzel geçtigine sevim :17:
|
| | |
| | #133 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
ya harika çıkmışsınız sulçi abi sen hariç ![]() abi sen yakışıklıydın noldu üniversite seni yaşlandırmış yaaa girgin saçını uzatmışın kestir be kuzum seda ablam çok güzelsin valla hayran kaldım:w00t: çok zevkli geçmiş belli keşke ben de gelebilseydim (
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
| bende seni ya beklediğimden de güler yüzlü çıktın ya ![]() japonlar nasıldı ama ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ne çarpılırsın vallaha o kızlar için 4 tur attım ben o kule de ![]() ayrıca o sağdaki tam omzuma yaslandı diğeri kıskandı çekildi ![]() dedim sen nereye gel onu getirirken diğerini gitti omzumdan arada ![]() ![]() vallaha ikisi de süperdi ya ![]() unutmam onları ![]() ![]() 8 gün kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıca böyle daha çok yakışıyor ![]() ![]() ne alıntı yaptım be ![]() iyi saygılı biri olmuşumdur orada da inşallah ![]() saygılarımla ... | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| okulda izin verirler mi :mmmm: daha çok yakışmış ama bu kesin ;-) okullar açılmasın yaa:cry: :P
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
valla he bi garip çıkmışım ben de anlamadım. servet'in fotograf makinesinden olsa gerek:P bi dahakine daha düzgün çıkarım![]() ![]() başkan.. seni temsilen robot da geldi de iyi kamuflaj olmuş, biz farkedemedik onu be
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| çok güzeldi arkadaşlar .. hepinize teşekkürederim . mazeretinden dolayı gelemeyen tüm arkadaşlarımızada selam olsun !!! Toplantıda alınan karar ! Not : Bir site yapılmasına karar verdik ... Bu site sadece BSB yi türkiyeye getirme amaçlı oluşturulacak !! Sevgiler . |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |