![]() |
| | #22 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| eylül ayında ben geliyorum yaparız orada bir buluşma ya kalenin eteğinde ya da terme caddesinde bir yer buluruz artık ![]() ![]() ![]() bu arada kırşehir de yaşamak çok zor iş sana çok kolay gelsin
|
| | |
| | #23 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
bende kırşehirliyim her ne kadar orda yaşamasakta her haftasonu kaman civarına gelioruz ama ben gelmiorum pek
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| tabiki ben gelemiyorum ![]() yani farklı bişey yazsaydım şaşırırdınız zaten sizi şaşırtmak istemiyorum :muhahaha: zaten üniversitemde büyük ihtimal izmirde olcak ben her halukarda istanbuldaki ve diğer şehirlerdeki toplantılara malesef katılamıyorum.. tek diyebilceğim şey izmire gelicek olan bana ulaşsın :w00t:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
| Alıntı:
ben zaten sadece kamanı gördüm bidebizim köyü ve civar köyleri bakkalı bile yok bea çok sıkıcı her hafta gitmemek için kavga ediorum ailemle
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |