![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
BSB TURKIYE FAN KLUBU 1. TOPLANTI RAPORU ; Toplantının Özeti ; Net ortamında birbirleriyle yazışan konuşan ve herşeyden önce ortak zevki olan bsb fanları birbirleriyle tanışma fırsatı bulmuşlardır . 4/05/2008 tarihinde TAXIM HILL otelde gerçekleştirilen toplantı , tanışma , öğle yemeği , ve BSB hakkında sohbet içerikli geçmiştir . Site adına ve sevdiğimiz grup olan BSB nin fanı olma yolunda daha ciddi adımlar atılmaya karar verilmiştir . Kararlar toplantıya gelenler arasında ortak oyla alınmıştır . Alınan Kararlar , Görev Dağılımı ; 1. Bsb fanlarını bir dernek altında toplamaya karar verilmiştir . Bununla ilgili gerekli araştırma yapılacak fan üyeleri bilgilendirilecektir .( dolphinmavinin görevi ) 2. Facebookta BSB TÜRKİYE FAN CLUBU olarak köşe açılacak ve facebookta bsb ile ilgili tüm grupları bizden haberdar edicez … amaç tüm hayranları bir çatı altında toplamak .(backstreet_boys görevi) 3. Anasayfa değiştirilecek, şuanda karşımıza çıkan anasayfa ikinci sayfa olarak kabul edilecek ..(chonk,mami ve diğerleri….) 4. Anasayfa için çağrıştırıcı reklam yazısı hazırlanıcak (dolphinmavi) 5. Yahooda adımıza grup oluşturulacak amaç adımızı her yere kazımak ( brian_llittrell) 6. BSB SESİMİZİ DUYSUN ana konu olacak…buluşmalar, kararlar bu konu altında küçük konucuklar olarak eklenecek. 7. Büyük harfle yazı yazma yasağı ortadan kaldırılacak . 8. Ağustos ayında bütün fanların yakınlarıyla birlikte katılabileceği geniş çaplı bir gezi, eğlence günü düzenlenecek-AĞVAYA TUR GUNUBİRLİK (dolphinmavi) 9. Bsb yi tanıtıcı reklam yazılacak (brian_litrell,backstreet_boys) 10. Yonja da bsb grubu açılacak (bacx3t) 11. Bütün bunlar yapıldıktan sonra aktiv email gruplarının hepsine email gönderilecek ... 12. Toplantılar seri bir hal alıcak ve maximum 2 ayda bir görüşme düzenlenecek . BSB TURKIYE FAN KLUBU |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Ece dernek kurulumu ile ilgili bilgiler edindim. Bunu yazmamışsın bu da benim görevimdi
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
bsb ile ilgili her gün haber çıkmıo... people newsly week ok gibi pek çok magazinin sitesine üyeyim ama inanın ayda yılda bir haber çıkıo... internet sitelerindeki haberler de her zaman nerdeyse aynı.. yane haber merkezi bayaa boş kalabilir... bizimkiler etliye sütlüye karışmadan sanatlarını icra eden kişiler olduu için maalesef(aslında ne güsel) basında pek yer almıolar... net üzerindeki pek çok bsb sitesi de (eskiden çoook kaliteli siteler vardı) artık güncelleme yapmıo.. tur tarihlerinden başka verilebilecek haber maalesef kalmıo...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Ayrıca bir madde ekliyorum forum kuralları hakkında. Büyük harf yasağı denilen maddenin yerine bu madde geçerlidir. - Forumda düzgün Türkçe ile konuşulacaktır. Dil, imla kurallarına dikkat edilecektir. Forumda herkes okumuş, okuyan, BSB dinleyen kişiler. Gerek herkese okul hayatında, gerekse de iş yaşamında lazım olacak tek şey düzgün Türkçe kullanmaktır. Bu yüzden artık forumda düzgün bir Türkçe ile, dil bilgisi kurallarına uyarak yazalım. Bu yıkıcı değil, yapıcı bir kuraldır. Örnekler: SLM değil Selam, Klüp değil Kulüp, Clup değil Kulüp, gibi... Bundan sonra herkes bir üstteki yanlış yazdığında doğrusunu yazıp, uyarsın. Ben de artık dikkatli olacağım. Harflerle ilgili bir problemimiz vardıysa bu olsun bakalım. :17: |
| | |
| | #8 (permalink) |
| uzuzatarak nedir ya? işte bahsettiğim hatalar böyle hatalar, ilginç kelimeler, cümleler... uzatarak yazamayacak mıyım? bu cümlenin doğrusu. 250 tane soru işareti koyarak daha istekli mi soru sormuş oluyorsunuz? "Uzatttarrraaaaak" dediğinde daha mı güzel oluyor, ben anlamıyorum. Uzuzutarak da yazamayacaksın, uzatarak da yazamayacaksın. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ara sıra çeşitli durumlarda hepimiz uzatırız, bu değil demek istediğim. Benim dediğim "uzuzatarak???????????" gibi şeyler. Sonuçta bir şeriat değil bu, en küçük ayrıntısına kadar dikkat edin demiyorum. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |