![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| ![]() Forumda Yılın Üyeleri Belirlensin ![]() Aşağıdaki formu mesajınıza kopyalayıp yanlarına seçtiğiniz üyelerin nicklerini yazın. Bunun dışında bu başlıkta yorum olmasın. Yalnızca Oylama! Herkes özgürce oylamasını yapabilir. Forumdaki aktif üyeler oylamayı tamamladıktan sonra kapatacağım başlığı ve ödülleri dağıtacağım. Ödüller henüz belirsiz ![]() Yılın Admini: Yılın Moderatörü: Yılın Üyesi: En Yardımsever Mod/Admin: En Yardımsever Üye: En Güzel Avatarlı Üye: En Çalışkan Üye: En Çok Vakit Geçiren Üye: En Chat Yapan Üye: En Güldüren Üye: En Yaratıcı Üye: En İyi Geçinen Üye: En Sinirli Üye: En İyi Çevirmenlik Yapan Üye: Ankete katılacaklar ya tümünü doldursun, ya da hiç katılmasın. Tam oylama gerekiyor. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
yılın admini:e tabi ki mami :muhahaha: yılın modu:can11 yılın üyesi:messy marvin en yardımsever admin:yine mami ![]() en yardımsever üye:seda carter en güzel avartarlı üye:Mami_bsb en çalışkan üye: Angelnick:86: en çok vakit geçiren üye:Amazon:küs: en chat yapan üye:ım_so_useless;:dirol: en güldüren üye.crawling:grin: en yaratıcı üye: angelnick en iyi geçinen üye:downpour en sinirli üye:backstreet__boys :tongue: en iyi çevirmenlik yapan üye:sıblıt:clap:
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Yılın Admini:Mami_bsb Yılın Moderatörü:Angelnick Yılın Üyesi:Choas@yeal En Yardımsever Mod/Admin:Backstreet_boys En Yardımsever Üye:Seda Carter En Güzel Avatarlı Üye:Choas@yeal En Çalışkan Üye:brian_littrell En Çok Vakit Geçiren Üye:Angelnick En Chat Yapan Üye:Choas@yeal En Güldüren Üye:Angelnick En Yaratıcı Üye:Angelnick En İyi Geçinen Üye:Mami_bsb En Sinirli Üye:Backstreet_boys En İyi Çevirmenlik Yapan Üye:S.I.B.L.I.T |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
Yılın Admini:mami ( her ne kadar kullanıcı adımı degıstırmesede ) Yılın Moderatörü: angelnick Yılın Üyesi: amazon En Yardımsever Mod/Admin: brian_little En Yardımsever Üye: downpour ![]() En Güzel Avatarlı Üye: chonk En Çalışkan Üye: hici En Çok Vakit Geçiren Üye: #busraa En Chat Yapan Üye: amazon En Güldüren Üye: amazon En Yaratıcı Üye: erocia En İyi Geçinen Üye: downpour ( hic atısmalara gırdıgını gormedım )En Sinirli Üye: #busraa ![]() (cansuya ıyı patladın ) En İyi Çevirmenlik Yapan Üye:S.İ.B.L.İ.T
__________________ HELLSİNG hellsing / hell gate arrested / gott mit uns / and shine heaven now alucard ![]() BASİLİSK ![]() Saygılarımla ... Konu bsb_grgn tarafından (14-Şubat-2010 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Yılın Admini:Mami_Bsb Yılın Moderatörü:angelnick Yılın Üyesi: dolphinmavi En Yardımsever Mod/Admin:Siberia En Yardımsever Üye:ajsrlbsb En Güzel Avatarlı Üye: Downpour En Çalışkan Üye:angelnick En Çok Vakit Geçiren Üye:Amazon En Chat Yapan Üye:bushra En Güldüren Üye:angelnick En Yaratıcı Üye:angelnick En İyi Geçinen Üye: dyg_BSB En Sinirli Üye:Amazon ![]() En İyi Çevirmenlik Yapan Üye:S.I.B.L.I.T |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Yılın Admini: backstreet_boys Yılın Moderatörü: brian_littrell Yılın Üyesi: angelnick En Yardımsever Mod/Admin: ajsrlbsb En Yardımsever Üye: S.I.B.L.I.T En Güzel Avatarlı Üye: Downpour En Çalışkan Üye: angelnick En Çok Vakit Geçiren Üye: Amazon En Chat Yapan Üye: im_so_useless En Güldüren Üye: Siberia En Yaratıcı Üye: angelnick En İyi Geçinen Üye: angelnick En Sinirli Üye: bsb_grgn En İyi Çevirmenlik Yapan Üye: S.I.B.L.I.T |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
Yılın Admini: mAmi_bSb Yılın Moderatörü: ajsrlbsb Yılın Üyesi: angelnick En Yardımsever Mod/Admin: mAmi_bSb En Yardımsever Üye: Seda Carter En Güzel Avatarlı Üye: ChoaS@yeal En Çalışkan Üye: angelnick En Çok Vakit Geçiren Üye: Amazon En Chat Yapan Üye: im_so_useless En Güldüren Üye: angelnick En Yaratıcı Üye: angelnick En İyi Geçinen Üye: angelnick En Sinirli Üye: backstreet_boys En İyi Çevirmenlik Yapan Üye: S.I.B.L.I.T
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Yılın Admini: Chonk Yılın Moderatörü: brian_littrell Yılın Üyesi: angelnick En Yardımsever Mod/Admin: mami_bSb En Yardımsever Üye: Seda Carter En Güzel Avatarlı Üye: Downpour En Çalışkan Üye: angelnick En Çok Vakit Geçiren Üye: #bushra* En Chat Yapan Üye: chaos@yeal En Güldüren Üye: Chonk En Yaratıcı Üye: eroica En İyi Geçinen Üye: angelnick En Sinirli Üye: backstreet_boys En İyi Çevirmenlik Yapan Üye: Downpour (S.I.B.L.I.T yazdım hata verdi, 'no self-vote allowed' dedi ) )
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Yılın Admini:mami_bsb Yılın Moderatörü:angelnick Yılın Üyesi:S.I.B.L.I.T En Yardımsever Mod/Admin:ajsrlbsb En Yardımsever Üye:angelnick En Güzel Avatarlı Üye:backstreet_boys En Çalışkan Üye:backstreet_boys En Çok Vakit Geçiren Üye:angelnick En Chat Yapan Üye:bsb_grgn En Güldüren Üye:Brian Littrell(Şakirin Gelini):haha: En Yaratıcı Üye:Çonk!:6: En İyi Geçinen Üye:angelnick En Sinirli Üye:crawling En İyi Çevirmenlik Yapan Üye:S.I.B.L.I.T
__________________ ...acımasızım. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |