![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| 3 Şubat FB-GS derbisinin olduğu pazar günü, maça kimle gitsem derken, aklıma hemen fenerli selo (fenerli selçuk dersem şimdi futbolcu sancaklar) geldi. Hem bu vesileyle de görüşmüş tanışmış oluruz dedim. Hemen aradım cepten... (yo cebi yoktu önce maille zar zor ulaştım ordan aldım cebini) -Alo! -aaalow?:mmmm: -Selo bnm ya.. bu hafta maça gitcen mi len? -he ya bende kimle gitsem diye düşünüyodum -hah iyi! :clap: biletleri kestiriyom o zaman bak -ya ağbi bende buara para yok ama..:confused5: -salla yaa, ben kredi açarım sana olum -valla sağol :grin: bende ayın 7sinde kredi yatınca veririm -taam ya sorun değil, fenerli değil misin ne de olsa... -hehe ..dedik ve maç günü geldi çattı, aynı anda boğanın önüne gelmişiz. -nerdesin abi? -valla tam şimdi boğanın önüne geldm sen aradın -e bende boğadayım ![]() -sola bak sola. -:box: ..matador kırmızı*perdeleme yapmış, göremedik bi an birbirimizi. Nyse kucaklaştık şöyle bir, bişiler yiyip öyle gidelim dedik, oturduk simit centera, aldık elimize ücretsiz fb gastemizi. Bir yandan çayımızı yudumladık, bir yandan gazetemizi okuduk: ![]() Selo, elindeki manşetle birlikte kıyak bir poz verdi. Ezeli rakibe ebedi kıyak bir maç olacağı beklentisindeydik ikimizde.. e boğanın önünde bir hatıra fotoğrafı çekinmeden de olmaz dedik: ![]() haydi inelim artık arenaya diye yöneldik.. Maça formasız gelme diye tutturduğumdan, selonun da forması yanında bulunmadığından, ayak üstü seyyar formacıdan bi forma aldık ki... maksat ahenk bozulmasın!.. SeLo formayı denerken: -buda çok kaslı gösterdi be beni... -puhahaa, iyi oldu iyi! ![]() yanyana hiç çekinmemişiz pek, stadda bu fotoda aynı kareye sığabilmişiz. Benim fotoyu çektiğim kol numaralı tribüne kadar uzanmış resmen: ![]() ve kadıköy arenadan bir görünüm. O bakanlar nereye bakıyo? :confused06: ![]() şu pankarta olmasın ![]() ![]() ve son düdük maç bitti. İkimizinde ilk derbi heycanı olmasıyla birlikte gol görememiş, bağıramamış olmanınn burukluğuyla dolu, zevksiz bir maç oldu. Aldığmız çakma forma yanımıza kar kaldı :-P Maç bahane güzel bir gündü. Bir o kadarda yorucu, 3 saat evelinden maça gir, 2 saat de maç, 5 saat ayakta dikelmekten belim öyle bi ağrıdı ki, daha hala kendime gelemedim... Selo, vezir şapkalı bi tane resmin vardı onu koymadım, çok gülünçtü. Gerçi her halin gülünç senin kardaşım benim ![]() Bir Departed & crawling buluşması da böyle son buldu. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
![]() aallhımm yaaaa yaa öyle mi tabi bi de ben deliyim bi ben eksiktim yanınızda ama bi sorun var abi fb trübünü beni döverdi | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
ama sizle eğlenceli olurdu bee 3 çatlak:muhahaha: | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
benim için de bi değişiklik olduydu. sonu kötü olmasına karşın güzel bi gündü maça giderken iyiydi de dönerken bayağı bi geç oldu be.. fenerim için feda olsun yahuu.. yine gidelim abi bi ara maça da bu sefer saçlara jöle sürmeden gelmem.. ne biliyim foruma koyacağını.. hiç beğenmedim
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
![]() Her şeyi göze alıp geliceksin.... ![]() Bir gün sen de olursun bu güzel günde yasmin. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |