![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Arkadaşlar,organizasyonları nee kadar çok seven bir fan clup olduğunuzu biliyorum.. Bu nedenle başıma büyük bir iş aldım hehe Brazilya FanClub taki arkadaşım 14 ülkenin katılacağı bir organizaysonu sizlere duyurmamı istedi. (14 dediysek şimdilikmiş ) Gelen Maili direkt yazıyorum,açıklayacağım ![]() Hi sweeties! We want to do a Flash mob on the next year for the BSB. Its a world flash mob, will happen in the same time in many countries! We are thinkin about how we could make the flashmob and which music we'll choice. Please, we need a lot help! But, please, please, please, dont tell for anyone yet, let's keep it a secret. We need to build a team in each country to organize a flashmob and announce to everyone that wants to participate only a week earlier. Do you want to be part of the team? Thanks! KTBPA!! @parisAmorim_pof Paris, Brazil Olay şudur ki,Pek çok ülkeden kişiler seçilecek olan şarkının dansını yapıp videoya çekecek ve bu video rötuşlanıp Backstreet Boys'a gönderecek. Öncelikle istenen şarkı seçimi.Şu anda Larger Then Life olacak gibi gözüküyor. Sizde dansını sevdiğiniz şarkıyı yazın,benden de liste istendi çünkü. Çooook rica ediyorum arkadaşlar,cesaret gösterip bu olaya dahil olun! beni de rezil etmeyin,yardım etces die söz verdik,mektup olayına dönmesin!!!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
bu projede yer almayı o kadar ÇOK istiyorum ki...ama portekizdeyim!!!!!!benimle dans edecek kimse yok etrafımda..bir tek ben..offff ((
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
olur mu hakikaten tek başıma?Öyleyse yemin ediyorum sana kendimi çekerim videoya nilo!
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
| Alıntı:
ah can ahhh çok öncesinden sana boyle bi projeden bahsetmiştim bu sabahta mamiyle konuşmuştuk bi dans videosu çeksek toplu olarakda en sonunda da bsb ye msjımızı iletsek yollasak die demek bnm düşündüğüm başkasınında aklına gelmiş ![]() ![]() ben Everybody yi ilk tercih olarak görmüştüm ama Larger Than Life'ında kareografisi süper ben şahsen bütün kareogrifeleri ezbere biliyorum ![]() LTL (onnun biraz zahmetli) yapılsın içinde de yer almak isteremm ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| dans yetenegım yoktur ama gaz yetenegım vardır. ortak ıkı elemanın var cepte suan. hava ve can. ki can ın kacar ı yok. dans ederken ızledım bütün dansları bıliyo adam ya. havada bılıyomus al sana ıkı. sende varsın 3. berna da portekızden dans etsın kesip sızın vıdoya yapıstırırsın. ahanda oldu bıttı ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
![]() Alıntı:
Benle Damla da var :d hatta ayarlayabilirsem bayaa kalabalık yapıcas biz
__________________ ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |