![]() |
| | #31 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ama söylediklerim de yalan değil, kabul et
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| evet arkadaşlar flashmob için uğraşıoruz büyük bir şevkle 10 kişide olsa yapılacaktır hareketler bellidir video olarak hazırlanmıştır ve yavaş çekimleride ayrı bi video olarak mevcuttur katılmak isteyen bana ulaşabilir cemreyi bilmeyenler cemre ve ben uğraşıoruz bunun için ne kadar çok kişi olur ise o kadar güzel olucak![]() herkesin katılınmlarını bekliyoruz tarih bellidir 8 mayısta olucaktır. (bsb nin ilk sahneye çıktığı gün ) son 2 ay bi dans salonu tutulup dans çalışmalarını mükemmel yapmak içinde uğraşacağız dans etmeyi ve bsb yi seven herkesi bekleriz |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| burayada koyarım tabikide o problem olmazda müzik kanalları veya normal kanalların haberlerinde de görebilirsiniz çağırcaz sanırım güzelde bi yer buldum sahil kenarı tam dans edilecek bi yer süper olcak tabi ilk önce bnm bi güzel ameliyat olmam lazım ocakta ![]() olsunda son 2 ay ztn salonda çalışma yağılırken videoya alırım ben |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |