![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| arkadaşlar sonunda cemreyle buluştumm forumdan ilk defa biriyle buluşmanın gururuyla açıyorum konuyu.Vatana millete hayırlı olsun dedik biz kesin buluşamıcaz ama ohh sonunda yarabbim bu günleride gördük![]() ilk petek simit cafeye gittik ilk buluşmamız oldu için anca nasılsın ii misin sen nasılsın konuşmaları vardı sonra cemrenin kuzeni dayanamadı bize kaçtı orda zaten muhabbet başladı gül gül kendimize gelemedik ve sonunda cafede sesimizden kimse kalmadı![]() Bu cemrenin ilk fotosu bi çekim dedim bu çıktı cemre koyma demişti ama olmaaz koycam ![]() ![]() daha sonra biz en iisi kovulmadan burdan gidelim dedik ve başka bi cafeye gittik( cafenin adına bakmayı akıl edemedik )![]() orda baya oturduk süper geçiyodu ki bi garson dışında o bizim baya moralimizi bozdu...kendini bişi sanıp gelip konuşan insanlar çok tabi ama hiçbi şekilde moralimizi bozmaya değmez dedik keyfimize baktık .durmadan güldük.en sonunda ordada kimse kalmadı ![]() ![]() herşey çok güzelken tek moralimi bozan benim sıcaktı anammmm o ne nemdi anlatamam gölgedeydik,ırmak kenarındaydık ama ne fayda hiçbi esinti yoktu terden öldüm ![]() ![]() veee işte son ordanda insanları kaçırtıp dolmuş durağına geldik orda insanlar çokken nedense 15 dk sonra kimsecikler kalmadı(yine biz kaçırtık sesimizle heralde )vee son işte ayrıldık ama cemre gitmeden bi daha buluşucaaz(bir daha doyasıya gülmek istiyorum hayatımın en güzel günlerinden biriydi gülme rekoru kırdık 4,5 saat doyasıya güldük![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| evet ortayı boş bulunca konuşmuştur cemre ne yere bakan yürek yakan o darısı bizim başımıza kumacım inşç bigün bizde buluşuruz belki ben bu sene antalya ya gelebilirsem buluşuruz:WOT: |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
klava: | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
aslında cemre çok uzun değil de gulay çok çok kısa ondan öyle bir görüntü oluştu zaten sonuncu resme bakarsanız orada arkada sarı'lı bir çocuk var gulay'ı görünce çocuk şok a giriyo | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
gülmemiş kişi görsem inancam yani:muhahaha:
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |