![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Arkadaşlar yine bi buluşma bunu açmadan geçemedim çünkü bize gerçekten deli dediler:d koptuk gülmekten ![]() ilk nere gidiceğimizi bilmiyoduk oğuza bıraktık oda kahvaltı yapmadığından bizi lahmacuncuya götürdü Biz güzel güzel sohbet ederken cemreyle, oğuz bey bize bakan varmı die etrafı kesiyodu ama o mekanda resim çekinmeyi unuttuk sonra aldım bunları dilem cafeye götürdüm orda ne güzel sohbetler geçerkeen 2 tane müşterisi vardı gariban cafenin onlarıda kaçırtmayalım dedik![]() ![]() Daha sonra benim işlerim dolayısıyle postaneye uğradık ve bi güzel ordaki insanlarıda kovalamış kadar olduk ve artık bize fenalık geldi kimsenin kaçmayacağı bi yere yani ırmak kenarına gittik asıl eğlence orda başladı zaten demirlere tırmandık,banklara çıktık hatta çeşmenini üstünde bile foto çekindik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra orda baya baya eğlendik hatta insanların önünü kestik üçlü foto çekinelim die sağolsunlar deli diyip kaçmadılar:dYine ve yine benim işlerden dolayı banka yolarına düştük( hepsi benim yüzümden napim ama işim yapmassam babam beni öldürürdü ) koşturduk koşturduk bu fotoyuda bi ara çekindik![]() ![]() En sonunda banka işlerimizi bitirmeye geldik son 2 banka kalmıştık bu fotoyuda tam oğuz eğilmişti o kadar kişi varken çektik Ama komedi ya oğuzla yazı çok uyuştu:d![]() Ve ve ve son bankaya bi girdik ki anamm o ne ferahlık o ne güzel bi yer ![]() oğuz işlemi haledene kadar o kadar yorgunlukla oturduk ama diyoz oğuzun işi uzasın çıkmayalım die sonra oğuz işlemi haletti oda dayanamadı oturdu yaklaşık 15 dk bankada kaldık en sonunda bizi kovalamasınlar die geri çıktık dolmuş durağının önünüde geldik bu fotoyu çekinirken bu sefer çok dikkat ettik arkada garip insan varmı die ama bu sefer yok heralde![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
![]() yok ya gülay kısa dııl inanın buna biz uzunuz | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
bende orda otururken nick yazdırdım koluma cemre hanıma | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |