![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
arkadaşlar.... burdaki herkesin mutlaka facebooku var. facebook ta "Backstreet Boys Turkiye Fun Club" adı altında bir grup açtık.... burdan henüz forumumuza üye olmamış, yada forumdan haberi olmayan kişilere ulaşmayı amaçlıyoruz... sizde facebook listenizdeki herkese grubun linkini gönderirseniz(tabi öncelikle içinizde gruba katılmayanlar katılırsa) seviniriz.. çünkü daha sonrasında facebook gruba üye olanları forumumuza(buraya yani) alıp üye sayımızı artırmayı planlıyoruz... zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek bu konudaki duyarlılığınız çok önemli.... fan club Mükemmel Moderatörü Ben....:w00t: LİNK:http://www.facebook.com/group.php?gid=12368764230 hala yanlış anlamalar olduğu için ilk mesajda görunsün istedim link.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
ben boyle bı grup göremedım valla türkiye beckstreet boys fun club diye bi grup var :haha:beckstreet boys da kim ben backstreet boys'u tanıyom Eylül senin actığın grup;''türkiye beckstreet boys fun club'' mı ? |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
haha beckstreet boys fun club o başka bir grup heralde eylülün açtığı http://www.facebook.com/group.php?gid=12368764230 bu olsa gerek backstreet boys turkiye fan club |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
hahaa yaa nerden bileyim o grupta hem can var hem eylül yeni grup oda | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
walla link atmak güzel fikirdi yoksa yanlış grupların sayısını arttıracaktık walla
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bende üye oldum facebookta o kadar çok bsb ile ilgili grup var ki bi de mail atıp sürekli rahatsız ediolar bu grubu eylül açtıysa ona sonuna kadar güvenirim..
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
arkadaşlar kusura bakmayın en üstte özellikle tırnak içinde grubun ismini düzgünce ve olması gerektiği gibi yazdım.. bir kere onu bulamayan kördür bunu bir kabul etsin...:w00t: sonracıığımı linki vermeyi unuttun bu da benim tamamen alzheimer hastası olmamdan kaynaklanıyor...:w00t::muhahaha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |