![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
Arkadaşlar 29 haziranta backstreet boys fanlarına özel hem eğlenmek hemde amaçlarını hatırlamak amacıyla büyükadaya gezi düzenlenmesine karar verilmiştir . Bu doğrultuda gelicek kişilerin isimlerini yazmaları önemle rica olunur ... Not : Adada piknik yapılacaktır .... Not : Tabi eğer istenirse ![]() Ama bence yapalım .. kimse eli boş gelmesi :biggrin::muzy:
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bencede güzel olur ececim ben belli olunca haber vericem ok canım peki nasıl gidicez öyle toplaşıp mı yoksa nasıl sen iice açıklada ona göre ok bütçeye bi göz atalım:17: |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
herkes kadıköy vapur iskelesinin önünde buluşucaz ... herkes kendi jetonunu alıcak ve binicez ![]() orda piknik yapıcaz ... birde faytonla ada turu .. TABİ İSTEYENLER İÇİN .. mesela ada turu 60 ytl ise 4 kişiden 15 ytl yapar adam başı ... bunlar orda ayarlanıcak ..ada turunda pek bir bütçe gerekmiyor .. zevkli ve eğlenceli olucak ....e tabi biraz daha ucuz ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben geçende gittim 45 ytl yede var fayton turu 4 kişi binebiliyo en fazla haberiniz olsun bu arada:17: bi de kadıköy mü hmy: ben güngörenden gelcem bacım anca kabataş iskelesine gelirim yaw kadıköye nasıl geleyim:cry: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| 29 haziranmı hmy: tarih bu muydu ya neyse benim zaten gelme şansım yoktu :sadfull:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
arkadaşlar .. karşıda iki yaka içinde hangi vapura binilmesi gerektiğini belirleriz . geç gelen olursada haberleşiriz fayton .yürüyüş. bisiklet yada hiçbirisi .... piknik yapoıldıktan sonra herkes istediğini yapabilir ... mesela bende çimlere uzanabilirim malum yorgunluk atmak için ... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 29
|
arkadaşlar adalar konusunda özellikle de büyükadanın her yerini karış karış bilen biri olarak söylüyorum.(düşünün ki iskeleden kiliseye kadar yürüyerek çıkmışlığım var ya düşünsenize orada meyve satan adam bizi adalı zannetti en zevkli olay sedacığımın da dediği gibi ya yürümek ya da bisiklet kiralamak.ayrıca faytona 15-25 arası ve 4 kişi alıyorlar. biri ada turu(her yeri gezdirmiyorlar ayrıca.her neyse yemek için bir çok imkan da var.ama piknik sahaları ücretli ayrıca kene vakası da var hatırlatırım.bence en güzeli orada yemek ne taşıyacağız dimi? hadi yapalım şunu arkadaşlar ne kadar kalabalık o kadar eğlence. bu arada ada vapurları çok eğlenceli oluyor ve kadiköyden binmek en iyisi.gtmeye yakın saatleri de bildiririz.hadi hepinizin katılımını bekliyoruz.gelenlere beni yazabilirsiiniz )
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |