![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ben gitmiştim buraya tavsiye ederim çok güzel bir yer gidebileceğimi sanmıyorum (malum dershane,okul,sınavlar vs. öss telaşı işte) şimdiden gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr. öncelikle uzun zamandır yazamadığım ve ilgilenemediğim için hepinizden özürdilerim malum şirket yeni açıldığı için bir çok uğraştırıcı yanı var .. ancak size haberlerim var ... 1. BSB yi dernek yapmak adına benim şirketimi hukuki olarak kullanabiliyormuşuz ...sorun yok .. aklımda benim kurmak istediğim başka bir dernek daha var .... ama bunların artı ve eksilerini değerlendirip size bilgi vericem . 2. Kesinlikle eğlenceli , bol kahkahalı , deşarj olabileceğiniz , sevdiklerinizide getirebileceğiniz size özel bir tur düzenliyorum .. SİZE SORMADAN direk AĞVA demeyi tercih ediyorum .. çünkü orayı görmenizi birde oranın atmosferini görün .. neticede burda n 1,5 ytl verseniz adalara yine gidersiniz .. 3. 1 gece konaklamalı yapalımmı eğlenceli olacağına inanıyorum ... nedersiniz ? Not : BU konuyla ilgili buluşmalar altında konu açtım .. oradan devam edelim karışmasın . Sevgiler giden arkadaşlara söylüyorum ..ben turizmci olarak ağvaya haddinden fazla gittiğimi söyliyebilirim ama bunada gidicem çünkü burada amacın fanlar olarak iyi vakit geçirmek olduğunu düşünüyorum .. gelicek olan arkadaşlara lafım ise :; size eğlence anlamında suprizim olabilirrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() 1 gece konaklamalı yaparsak uzaktan gelen arkadaşlar için daha iyi olabileceği dşüncesindeyim ..böylece fazla katılım olabilir ... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
aslında gelmek isterdim ama temmuzda kıbrısa gidiyorum ama söz bi dahaki tura geziye yada buluşmaya kesin gelicem bu arada gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenmeler
__________________ DALLAS MAVERİCK & DIRK NOWITZKI HER TÜRLÜ DİZİ-FİLM BULUNUR İRTİBATA GEÇMEK İÇİN FO_NOWITZKI@hotmail.com |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
ağva gerçekten de çok güzel bir yer ama bende gidebileceğimi sanmıyorum çünkü haftaya okulla beraber ağvaya gidiyoruz ama aynı gün olursa süper olurrrrr:grin::WOT::
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |