![]() |
| | #1 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
![]() yeni bi buluşmanın zamanı geldı sanırım. can la ıspartada gorustugumuzde arayı baya actıgımızı farkettık o yuzden bu cumartesı bı istiklal bulusması daha yapalım dıyoruz. sehır dısında okuyanların vızelerı bıtıp gerı geldıklerı(ornegın can, gülcan, gülden..) bı haftasonu oldugun ıcın bu haftasonu uygundur dıye dusunduk. çogunluga gore cumartesı yada pazar yapılır. ama bastan soylıyım benım pazar balıkesırde olmam sart halay başıyım cünkü ![]() ha bu arada ben ıstanbullu degılım ama ben nıye atlıyorum dıceksınız. vala ben konuyu açtım gerısı katılım rekoru kırdıran organıızatör dayının işi
__________________ ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
cumartesi bana da uygun çok da güzel olur eylül ile de mami konuştu izin gününü cumartesiye ayarlayacak o da var yani not: dayı şimdiden kamp a girdi organizsayonu yapacak,bu işi en iyi yapan odur bilmeyenler filan varsa söyleyeyim herkesin haberi olsun |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| dogru eylullede konustum ok dedı. yaşlılık zor ya unuto ınsan ![]() bu arada benım kaçak ortagı yakalamak gerek. ha selçukta tabı. şoparlar olmadan olmaz
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
olmaz, kabul etmiyom.. hem zaten hazırlamışsınız buluşmayı, gelip hazıra mı konayım? :d ya da şu şekilde söyleyeyim; benim organizasyonumu gördünüz arkadaşlar. matematiğim pek iyi değildir ama iyi olan arkadaşlar saymıştı 15 kişi mi ne olmuştuk. belki de daha fazlaydı hatırlamıyorum. demem odur ki, kendine güvenen, ben bu işi dayıdan daha iyi yaparım diyen kişiler sorumluluğu üstlensin derim ben. e rekabet ortamının getirdiği avantajlardan yararlanır, daha çok katılımlı bir organizasyona katılabiliriz belki de değil mi? iki aday zaten kendilerini kabak gibi belli etmiş, mami ya da can.. hatta her ikisi birden de olabilir. evet, mami ya da can, açın elinizi. mum dikecek olanlar da yazsın adını buraya. ben kesin geliyorum, zaten izinliyim cumartesi. hadi elde var bir.. ![]() not: hem bakın bu sefer getiriyom olympus'u. dandik fotoğraf çekimlerine dur demek gerek. olympus'la çağdaş yarınlara.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ya hayır bi dakka yaaa.. bu hafta sonu hayatta olmaas... ben çorluda olucam ve babam beni çok özlemiş.... o bakımdan evden dışarı çıkmıım die edirneye bile göndermio,istanbula buluşmaya hiç göndermes 1 mayıs tatil. o hafta yapalım
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
1 mayıs ta istiklal buluşması?! kızım sen gündüz vakti de mi içer oldun? :d bana uyar gerçi her türlü, atraksiyon olur da, coplar serttir uyarayım.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |