![]() |
| | #62 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bazıları izmire geleceğine inanmıyorlar, onlara inat gelmelisin artık
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok yakında gelecek o fotoğraflar. takip edin forumu :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 29
| Alıntı:
Arkadaşlar kimse kimseyle buluşmadı bence buluşana kadar sayfalarca yazdığımız ve ortak bir tarih bulamama başarısı gösterdiğimiz için mami ve dayı bizle dalga geçiyorlar benceeee sizi gidi siziiiii )))
__________________ | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| ben bunu başlatanı söyliyim size, tabiki de mami :d forum sakinlerini kandırmaya çalışmaktan sana sarı kart :6:
| | |
| | #68 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
katılım fazla sayıda olmadı bu kez lakin güzel eğlendik be. arada bi tekrarlıyalım bunu. dayı resimleri koy inanmayanlar için ama önce msnden yolla da kötü çıkanları ayıklayalım, bu kez ciks çıktığım fotoları koyalım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |