![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Mayıs-2008 Bulunduğu yer: giresun Yaş: 18
|
Bi Giresunlu olarak benimle aynı gruba aşık olan giresunluları tanımak isterim. bu yüzden de bu konuyu açmış bulundum.Tüm Giresunlular buraya!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ~~I promise you,from the bottom of my heart ,I will love you till death do us part~~ |
| |
| | #4 (permalink) |
| Nie şimdi dalga geçiosun ki ..! fazla kişi olmıcanı bende biliorum ama olsun bi kaç kişi de olsa benimle aynı şarkıları dinleyen giresunluları tanımak isterim..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ~~I promise you,from the bottom of my heart ,I will love you till death do us part~~ |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| |
| | #6 (permalink) |
|
Ne gıcıksınız siz yaa...Dalga geçecek konuyu buldunus harikasınız..Alkışlıyorum
| |
| | #9 (permalink) |
|
ben eleştirilmek için konu açmadım... konu eleştirilmek , dalga geçilmek için açılmıo. senin yada başkalarının öle bi amacı varsa bilemicem artık. size kalmış
| |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
Sonuçta bu mesajı forumdaki herkes görüyor ve herkesin bir düşüncesi olacaktır ...
__________________ ![]() | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |