![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
ben eroica , SİBLİT , kız kardesım oyku_bsb ,diger ablam edda , sevgılı kuzenım saint_jimmy bir düğünde bulustuk dugun dayımındı tabı kı siblit ın degıl onu ne zaman gorcez kım bılır saygılarımla ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
yok be o kadar da uzun degılım sacları dıkmıstım ondandır ama ne havam vardı etrafta kosusturuyorum kızlar fealm bakıyor bu kım sureklı bıseyler yapıyor felam bırılerı sureklı bıseyler soruyor yanıma gelıp felam buyuk adamlar felam gelıp elımı sıkıyor sankı kendı dugunumdu dedım ama superdı valla ılk defa bı dugunde sıkılmadan durdum saygılarımla ...
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ulan girgin, bir konu ancak bu kadar kötü açılabilirdi yani, helal olsun.. ![]() şimdi şöyle anlatayım arkadaşlar, düğün abimin düğünüydü, benim değil yani, paniğe mahal yok.. haliyle ben ve yeğenlerim bir araya geldik..bu arada düğünde bu resimlerde bulunmayan 3 forum üyesi daha vardı, tabi ki onlar da yeğenim oluyor.. düğünde çiftetelli oynayıp, halay çekerken birden dedik ki, 'ulan nerdeyse bsb fan club toplantısı kadar eleman oldu, bari fotoğraf da çekelim de foruma koyarız'. sonra da bunlar ortaya çıktı..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
diğerleri kimdi cemal sölesene yaw hiçbişey sölemiyonuz kardeşim nasıl konu ya bu:küs::küs: söleyinde bizde sormaylım :innocent: onların niye resmi yok pekim:w00t: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |