![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
evet arkadaşlar, başlıktan da açık ve net olarak anlaşılacağı gibi kurban bayramının yaklaştığı şu günlerde hem bayramlaşmak, hem hasret gidermek, hem (hiç buluşmamış olanlar için) belki de ilk defa forumdan birilerini ete kemiğe bürünmüş halde görebilme fırsatını yakalamak ya da geçmiş doğum günlerimizi sanal pastalarla değil de gerçekçi hediyelerle (alırım hediyemi ) kutlamak için bayramın 3. ya da 4. gününde bir buluşma tertiplemeyi düşünüyoruz. mekan ya da saat olarak, hatta üçüncü gün mü yoksa dördüncü gün mü olduğu konusunda net kararlar katılımcıların imkanları doğrultusunda değişkenlik gösterecektir.. yapılacak faaliyetler de buna göre şekillenebilir, sinema da olabilir, farklı aktiviteler de.. evet, dediğim gibi tamamen katılımcılara göre şekillenecek bir buluşma olacaktır, o yüzden mesajlarınızı bekliyoruz.. hadi bakalım..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| ben bayramda ıstanbuldayım. yanı kesın gelıoyorum. 3. yada 4. gun konusunu ılerkı gunlerde söyleyebılırım. aktıvıteye gelınce sınema super olur ![]() arog arog arog :muhahaha:
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| dayı akımı başlatmışsın :d ben büyük ihtimal geleceğim ama sinema gündeme gelirse, aktivitenize katılamayacağım olsun bende sizleri görürüm sadece..
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| valla yaaa..ben daha bir yılda zor bin yaptım bu mami_bsb aştı kendini valla:innocent:......bu arada benim yine kıskançlıgım tuttu buluşun bakem siz:angry::angry:
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aman yaa siz yine mi buluşuyosunuz. aynen yağmuruma katılıyorum kıskançlığım tuttu yine :hıhh: :6: yağmur bizde senle buluşalım bari ya. ya sen izmire gel yada ben aydına geleyim :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
vizelerim bitti artık bende varım:victory: buluşmaya kadar da İstanbul'a dönmüş oluyorum, buluşmaya da kesin geliyorum, yok mu arttıran?
__________________ ...acımasızım. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |