![]() |
| | #11 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
siyah beyaz da geliyomuş ne güzel:d elin boş gelmedin umarım (lost desem anlaşılır sanırsam) .. ben de gelirim 3. ya da 4. günü olursa.. haberleşiriz
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ilk gün sonuçları: -ben -mami -dilara -gülcan -girgin (gelmek zorunda) ![]() -selçuk ... ilk günden 6 kişi, 18 gün var, hmmmm, altı çarpı sekiz elli dört....ee... iyi be, bu hızla gidersek o gün 108 kişi oluyoruz, iyiymiş..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hakkaten ya, dilek kim? :d karıştırıyorum arada, olur o kadar.. ismini ilk öğrendiğimde herkes diloş diyordu, ne bileyim ben dilara olduğunu? neyse can da geliyor, önemli olan o..hadi buluşmaya, buluşmaya.. adını yazdıramayan kalmasın, arka koltuk dörtlüdür!..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
şimdilik isim yazdırmam zor.. Bayramda çorluda olsaydım kesin kesin kesin gelicektm.. ama Edirnede olucam.. o bakımdan bir kaç hususu ayarlamam gerk Bu hususlar da ancak haftaya ayarlanmış olacak Ondan ben haftaya cevap veriim
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |