![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ya aslında bu bir buluşma değel bir tesadüf :looo: neyse siz ayarladık ve buluştuk bilin öncesini kurcalamayın:laugh::laugh::laugh:bu kadar diyorum:bööee::48: ilk önce gizem iş yerime geldi orda tanıştık diyem sonra bnm 1 ve 2 arası öğle tatilimi bekledik bu arada gizem dışarı çıktı bnm öğle tatili saatim çattı geldi yemeğimi yedim ve gizemle görüştüğümüzde konuştuğumuz gibi capa city de buluştuk yağmur romantik bir havaydı bnm gözlerimle gizemi aramam elimde tlfla harikaydı:fun: o kadar minicikki milletin arasında gözükmüyodu göremedim kızı:laugh::laugh::laugh: ve gizem o tatlı gelişiyle tekrar sarıldık heyecanım geçtikten sonra hayatımda gördüğüm çantasız tek kızdı:blink:ve alışveriş merkezine girerken çantaları denetlemek için yere çıkarıp montunu koydu süperdi bu arada montu bnm çantadan ağırdı yane kütük gibi:haha:süpersin jnm ya on number sana:clap: çok şirin çok şeker bıcır bıcır bir kızdı çok sevdim inş. devam eder arkideşliğimiz:grin::45: sonra buluştuk ve tok ve maaşı yatmamış biri olaraktan mcdonals ı önerdim bedava otururuz diye (şaka tabikide ama bişey yiyip içmedik hakkat:haha sonrada oturduk üstümüzü çıkardık başladık konuşmaya derken tlfnumdaki ekran koruyucu da bak kim var dedim gizemin tepkisi şu :haha:aaaaaaaaaaaaa aşkımmmmmmmmmmmm:haha: krize girdik sonra nickten gizemin dallas olan aşk hayatından benim aşkımla tanışmamızdan forumdaki sedalarımız gülay,hicran,ayşegül,muko, gangam ewa sonra tomrisciğimiz .... ve binimum ismini sayamadığım arkideşlerimizin kulaklarını çınlattık ve keşke burda olsalar dedik üzüldük:cry3:sonrası kısa kesiyim uzun oldu ayrılmak zorunda kaldık gizeminde arkisinde doğum günü varmış oraya gitti ve yarım saatlik görüşmemiz bitti bu arada resim çekindik ama heç beğenemediğimiz için koymadım gözüm şaşı çıkmış:haha::blink: gizem bu benmiyim yaaaa demişti bi resimde:haha: unutmuyorum süperdi inş. tekrarlıycaz:clap::clap::clap::clap: kıskananlar çatlasın(bu laf çatlak kumam gülaya:haha |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
| ya kuzum orjinal insanlarız biz o resimleri görürler kıskanırlar falan varmı böle güzelik :haha: o gözün de nazar değmesin dieydi heheama mc dekilerin bakışı hele yanımızda oturan kadının koptum zaten orda... gülayımla da buluşcam inş kısmet olursa gidicem kuzumu görmeye hicranı da tabiki onsuz olurmu güzel bi yarım saatti ama çabuk bitti ya ben bişe anlamadım en kısa zamanda senin izinli old bi gün tekrarlayalım tatlım...ohooo daha dedikodu yapceimiz çok şey var ![]() zaten sana futbol oynatamadım box yapamadık yada karete :haha: ama bi dahakine ben lunapark istiorum die tutturabilirim o ayrı :haha: [jemalin kulakları çınladı baya ya yeter bu kadarı] bu arada çanta ne gerek ya bi cüzdan bi tel at montun cebine çık işte hareketlerimi engellio hayatım ya rahat yürüyemiorum boş bile olsa ağırlık yapıo sallanıo bacaıma çarpıo falan biliosun ben kasmayı sevmem rahat olcam ki inan bi gün çanta almaya niyetlensem unuturum onu bi köşede yaa bazen serviste okul çantama bakıorum acaba sınıfta mı unuttum die ![]() zaten daha biz hava sen ben sizde kız partisi yapcaz ohooooo bu nekine :P |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| allahım bu arada yazdıklarımı okudumda ne kadar iğrenç yazmışım:haha: devrik cümleler krize girdim hee nolcak tepemde annem habire soru sorup duruyo kabus gibir 2 dk durmuyoki çeneleri:haha: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok kıskandımmmmmmmmmmmm :angry: ya ama bende istiyorum ben gidemiyorum oralara bari siz gelin yanıma yahuu :cry3: benimde dedikodumu da yapmışınız zaten alçaklar sizi :45:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
fotoğrafsız buluşma mı olurmuş be? yemezler, buluşmamışsınız siz.. milleti kekliyosunuz işte, yersen diye.. olayın 'dayısız buluşma mı olurmuş?' boyutuna hiç değinmiyorum bile..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |