![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU MTV Video Müzik Ödülleri, Las Vegas'ta düzenlenen ve birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu geceyle sahiplerini buldu. Britney Spears'ın beklentileri karşılayamayan şovuyla açılışı yapılan ödül töreninin galipleri Rihanna ve Justin Timberlake oldu. Britney Spears, Alicia Keys, Rihanna, Justin Timberlake gibi sanatçıların sahne aldığı gecenin kazananları şöyle: Yılın Videosu: Rihanna - "Umbrella" Yılın Erkek Sanatçısı: Justin Timberlake Yılın Kadın Sanatçısı: Fergie En İyi Yeni Sanatçı: Gym Class Heroes En İyi Grup: Fall Out Boy En Sarsıcı Düet: Beyonce & Shakira - "Beautiful Liar" Yılın Dörtlü Tehdidi: Justin Timberlake Yılın Single'ı: Rihanna - "Umbrella" En İyi Yönetmen: Samuel Bayer - "What Goes Around....Comes Around" - Justin TImberlake En İyi Video Düzenlemesi: Ken Mowe - "Smiley Faces" - Gnarls Barkley En İyi Video Kareografisi: Marty Kudelka - "My Love" - Justin Timberlake |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
bu ne yaaa berbat herşey pislik justine gitmiş...dünya justin müzik ödülleri gibi olmuş...ivrenç kustum...:angry: :ulaaaaaaaaaaaaaaaaa :denyo: :stress: :deliadam: :63: :confused5: :fahrettin: :61: klava: :argue: :bop: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
nedir bu forumun justin nefreti anlamadım?? şımarık biraz ama başarılı...tarafsız olmak gerekirse tebrikler justin... 7 yaşından beri sahnelerde adam.. taa o yaşlarda bile sahnede profesyonel duryo.. aferim çocuğa
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
evet delirip castinnn castinnn beni de sev bende senin beraber olayım demem ölsem de işkence de çeksem ööööööööyyyyyykkkkk midem bulandı...bilmem kaç yaşından beri sahnede bu alemde olması bişeyi değiştirmez elle tutulur ne yapmış...kızlarla beraber olup saçma sapan sesler çıkarmak dşında...
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
boşuna sizi justin'den nefret etmemeniz için ikna etmeye uğraşmıycam çünkü sonuç alamıycamı biliyorum..dünyanın en iyi popstarı dediğimde bile 'o kadar kişi varken justin'de kimmiş' diyorlardı, bu da sanırım ii bi cevap oldu.. ben nelly furtado ve/veya timbaland'in herhangi bir ödül alamamasına şaşırdım..yazık oldu say it right'a..ama bence avrupa vma'da bikaç ödül toplarlar,şarkı çıkalı 6-7 aydan fazla oldu hala european top20'de ilk sıralarda..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |