![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
Sürpriz ve hızlı evliliklerinin ardından Pete Wentz, Ashlee Simpson'ın hamile olduğunu resmen açıkladı. İnternet sitesinden yaptığı açıklamada Wentz, şimdiye kadar bu haberi neden sakladıklarını, ancak artık bunu herkesle paylaşmanın vaktinin geldiğini yazdı. walla ben anlamadım bu sene doğurmazlarsa bi daha doğuramazlar dendi bunlara heralde :muhahaha::haha::haha:
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| doğuran doğura anacım çok doğurgan valla bu ünlüler :looo:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ashlee den sonra sırada kim var çok merak ediyorum doğrusu sırayla bu işler :muhahaha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
bu ne ya bunlar ne zaman evlendiki resmi varsa koysanıza şaşırdım wallaha:innocent: | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| evet kezbancım bende hayretler içerisindeyim bi evlilikte en az 1 yıl geçmelidir çünkü eşler evlenince de birbirlerini bi de öle tanımalılar bu benim fikrim tabi ki :muhahaha::muhahaha:
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |