![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
Pekin 2008 Olimpiyat oyunları için düzenlenen organizasyonda ATHENA sahne alıyor. Türk rock müziğinin sıra dışı ve başarılı rock gruplarından ATHENA, Pasaj müzik etiketiyle yayınlanan 7. stüdyo albümleri İT’den sonra uzun süren sessizliğini bozuyor. Dünya’da Olimpiyatları düzenlemiş ve düzenlemesi beklenen; tarihi, kültürel değerleri ve gelişme derecesi yüksek 21 şehirden geçtikten sonra Beijing’e varacak 2008 Olimpiyat Meşalesi için yapılan koşunun İstanbul etabında sahne alıyor. Londra’da yaşayan ve konser için İstanbul’a gelen Gökhan ve Hakan Özoğuz’dan oluşan ATHENA, 3 Nisan akşamı PEKİN 2008 Olimpiyatları Meşale koşusu için Taksim meydanında konser veriyor. Alternatif müziğe kurulduğu günden beri öncülük eden, kendi kuşağı içinde geniş bir hayran kitlesine sahip grup, 90’lardan 2000’lere kadar hit olmuş tüm parçalarını seslendirecek. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
hiç sevmem athenayı. iğğrençlerr.(tabi bu benim görüşüm)
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |