Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Müzik Dünyasından Haberler > Müzik Dünyasından Haberler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-Ağustos-2008, 10:24   #1 (permalink)
Banned

Standart Avrupa Müzik Ödülleri'nde Yarışacak Olan MTV Türkiye Adayları Açıklandı!

AVRUPA MÜZİK ÖDÜLLERİNDE YARIŞACAK OLAN MTV TÜRKİYE ADAYLARI AÇIKLANDI...

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK MÜZİK ÖDÜL TÖRENİ OLARAK KABUL EDİLEN MTV AVRUPA MÜZİK ÖDÜLLERİ TÖRENİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.

1994 yılından bu yana düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni, bu yıl da izleyici oyları ile sahiplerini bulacak.

Her yıl Avrupa'nın bir başka büyük şehrinde düzenlenen bu dev organizasyonda MTV Türkiye, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'yi ve Türk müzik piyasasını temsil edecek.

Tüm Dünyada ilgiyle izlenen ve sabırsızlıkla beklenen MTV Avrupa Müzik ödüllerine, MTV Türkiye olarak 5 başarılı sanatçımızla “Bizde burdayız” diyoruz. Çıktığımız bu yolda, müziğimizin hafızalara kazınması ve hakettiği yerde olması için Türk halkının bütünlüğünü hedefledik. Ülkemizde Eurovision Şarkı Yarışması’nın manevi bir değeri vardır ancak diğer yandan da müzik piyasasının kalbi her sene Avrupa Müzik Ödüllerinde atar. Ve biz MTV Türkiye olarak Avrupa Müzik ödüllerinin önemini ve sanatçımızın adını dünyaya duyuracağı en özel gecelerden birisi olan bu 6 Kasım gecesi için geri sayımı başlattık.

Geçtiğimiz yıllarda Madonna, Britney Spears ve Amy WineHouse gibi dünyaca ünlü sanatçıların, gerek performans gerekse sunumları ile katıldığı MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni, 6 kasım'da, efsane grup Beatles'ın doğduğu şehir olan ve bu yıl 2008 Kültür Başkenti seçilen Liverpool'da gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl Ceza'nın kazandığı "En İyi Türk Sanatçı" ödülünün sahibi, bu yıl da Türk halkının oylarıyla belirlenecek. Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek 5 farklı isim belirledik. Bunlar; Hande Yener, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Emre Aydın ve Hadise...

MTV Türkiye olarak her müzik dalına aynı özeni gösteriyoruz ve her müziğin dinleyicisine hitap edebilmeyi istiyoruz. Avrupa Müzik ödülleri için, 5 farklı alternatifle yola çıktık. Hande Yener Türkiye’nin Electonic- Dance müzik kulvarında farklı tarzı ve cesaretli tavrıyla son dönemde en çok dikkati çeken isim oldu. Sagopa Kajmer Hiphop- Rap müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri olarak yer aldı. Hayko Cepkin Nu-Metal’in ilk ve en yenilikçi ismi, Hadise R&B’nin Avrupadaki Türk temsilcisi , Emre Aydın ise Pop-Rock’ın başarılı müzisyeni olarak bu listede yerlerini aldılar. MTV Avrupa Müzik ödüllerine katılma şartlarından birisi de adayın 2007-2008 arasında herhangi bir yeniliğe imza atmış olmasıydı. Avrupa’da bizi temsil edecek sanatçıya destek vermek için tüm Türkiye’yi oylamaya davet ediyoruz.

Oylar sonucu "En İyi Türk Sanatçı" ödülünün sahibi olan grup ya da sanatçı, diğer ülke birincileri ile birlikte "Avrupa'nın En İyi Sanatçısı" ödülünün sahibi olabilmek için yarışacak.

Müzik Ödülleri için özel olarak kurulmuş olan resmi siteden Avrupa’nın en iyisini belirlemek için herkes oy kullanabilecek. Dünyanın neresinde olursanız olun http://ema.mtv.com.tr adresinden desteklediğiniz sanatçıya oy verilebilecek. Avrupa’nın en iyisi olmak için yarışacak sanatçımıza da aynı siteden destek vererek hep hayalimiz olan Türkiye’yi Avrupa’ya taşımayı başaracağız. Türkiye’nin önemli ve başarılı müzisyenlerie uluslararası platformlarda yer vererek, onları dünya sanatçıları arasına katmak MTV Türkiye olarak en büyük hedefimiz ve bu hedefimizi Türk halkının desteğiyle zirveye taşıyacağımıza inanıyoruz...

Geçtiğimiz yıllarda Justin Timberlake, Christina Aguilera ve Snoop Dogg gibi yıldızların sunuculuğunu üstlendiği MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni, 2008 yılında da sevdiğiniz yıldızların göz kamaştırıcı performanslarına sahne olacak.

Dünya'nın bir numaralı müzik televizyonu olan MTV, dünyanın 168 bölgesinde, 23 farklı dilde yayın yapmakta olup; ortalama 400 milyon hanede izlenmektedir. Dünya üzerinde yaklaşık olarak 1 milyar kişi tarafından takip edilen MTV, 6 Kasım gecesi MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde MTV Türkiye’den de canlı olarak yayınlacak olan yarışmada, tüm Türkiye, ülkemizi temsil edecek yarışmacımız için tek yürek olacak…
emmacemrew isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-Ağustos-2008, 11:03   #2 (permalink)
Backstreet Boys Türkiye

Chonk Vandelay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bence Emre Aydın alsın

Chonk Vandelay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-Ağustos-2008, 11:09   #3 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sagopa kajmer ve emre aydın sözleriyle ön plana çıktıkları için avrupalılar açısından birşey ifade etmez.. hayko cepkin'i görünce de, kimse kusura bakmasın ama, 'kim lan bu ucube' derler, o da olmaz.. olsa olsa çılgınlıklarıyla onları etkileyebilecek olan hande yener, ne bileyim şöyle sahnede madonna ve britney çılgınlığında birşey yaparsa olabilir, ya da mini eteğiyle avrupalıların kulağından ziyade gözüne hitap eden hadise birşeyler yapabilir..

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-Ağustos-2008, 11:25   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

Amazon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hadise mi ıyykk diyorum sadece:6: emre aydın alsın:looo:

A reason to start over new, and the reason is you ...
Amazon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-Ağustos-2008, 15:49   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
brian_littrell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk ikiye yorum evet, son ikiye yorum hayır. hayko cepkin şu anda dünyada oldukça başarılı bir yer edinmiş bir müziğin -nu-metal- (bkz. linkin park, limp bizkit, korn, incubus, system of a down, evanescence vb.) "ucube" olamayacak kadar kaliteli bir temsilcisi bence. hande yener denilen dengesiz aptal da kesinlikle "kim lan bu özenti karı" dedirecek kadar basit ve gerçekten özenti! klipleri ve tipi her sene başka birinden (Ç)alıntı. eğer hande yener avrupa'ya bizi temsil etmeye giderse ben bu işi bırakırım :smile:
hangi işi bırakıyosun aşkım ben onu anlamadım..:w00t:

neyse efendim gelelim temsil muhabbetine. emre aydın kim ki o ödülü haketsin diyorum başta. tamam bize göre şarkıları güzel olabilir yada sevenlerimiz olabilir(bende seviyorum bir kaç şarkısını). ama adam oraya gittiğinde yaptığı şey sallatıda kalır. kısır müzikler kısır sözler... kesinlikle hakedeceği bir şey değil.

geçen sene ceza aldı bu sene sagopaya verebilirler o bir ihtimal.

bana göre kesinlikle bunu hayko cum hakeder ki içlerinde müzik deyince kendini gösteren tek kişi o dur.

ama birde şu var hadise orda tanınıyor. ve daha bir avrupalı havası var onunda ihtimalini düşünüyorum ben.

handeye gelinceee.... bu dangalak mtv onu pek pohpohluyo ama bakalım. ben hayatımda böyle rezil bir şarkıcı görmedim abi. kadının gözümde yıllardır ajdardan farkı yok. sonrada diyoki ben müzikte devrim yaptım neyin devrimini yaptın. öle dans elektro melektro diye devrim diyosa ayşe hatun önal ondan önce kendi belini kırdırma pahasına yaptı onu. bu karı hiç kendini paralamasın..

diyeceğim budur.. Hayko Cepkin kazansın ödülü....
Alt 30-Ağustos-2008, 11:38   #6 (permalink)
Aktif Üye

Wink

ilk olarak arkadaşlar listeden emre aydını kaldırıyoruzz.. kendisi ülkemizde başarılı bir sanatçı ama orada birşey yapamaz dikilip şarkı söyleyecek.. sagopayıda geçiyoruz geçen sene rap olarak ceza gitti zatenn..haykoya gelince yaprığı tarz avrupada çok var ama açılışveya sahne şovlarında o tarz insanlar olmuyor. ben o yüzden gitmesini istemiyorumm.. geriye hadise ve hande kalıyor..Hadise olabilir ama kendisi basit müzik yapıyor fiziği ve sahneyi doldurabilir ama müzikle dolduramaz.. gitmesi gereken tek aday hande diyorum... sizler ne kadar elektronica müziği handeye yakıştıramasanızda yapıyor kendi apayrı hande maxi nasıl delirdim ve hipnoz albümüyle bunu gösterdii..
çakma show yapar diyen arkadaşlarra gelince.. dans konusunda avrupa o zaman hep birbirinin çakması britney madonna kylie christina vb. olsun aynı o zaman... hande bir show hazırlayacaksa eğer bakın en basit bir powerturk müzik ödülleri açılışında yaptığı performansa gayet güzeldi.. eğer ki hande kazanırsa bu değerli törene daha fazla yapacağını düşünüyorummm
Alt 30-Ağustos-2008, 15:58   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

grangeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sagopa kjmer in üstüne söz yazan raper tanımam sago yda hadise alsın bna göre
Alt 08-Eylül-2008, 21:43   #8 (permalink)
Aktif Üye

Oylama başladı arkadaşlarr Hande Yener'e hepinizden destek istiyorummmm:muhahaha::muhahaha::muhahaha:

http://ema.mtv.com.tr/vote/#_
Alt 09-Eylül-2008, 10:30   #9 (permalink)
Fan Club Moderatörü

ya emre aydın alsın yada hayko cepkin. benim sözüm bu kadar :muhahaha:

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-Eylül-2008, 09:59   #10 (permalink)
Aktif Üye

http://ema.mtv.com.tr/vote/#_

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil