![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Paris Hilton ikinci albümünü kaydederken Kylie Minogue'dan oldukça etkilendiğini söylüyor. 2006 yılında çıkan ilk albümü Paris'in ardından Paris Hilton, ikinci albüm çalışmalarını da tamamladı. Albümden çıkacak olan ilk single 'My BFF', bir Paris Hilton & Benji Madden iş birliği... Yeni albümü hakkında konuşan Paris Hilton şunları söyledi: "Kylie Minogue'dan çok ilham aldım. Onu çok beğeniyorum. Albümüm baştan sona bir hip-hop albümü ve hiç de duymaya alışık olduğunuz bir 'Paris Hilton' değil." My BFF dışında albümde bulunan diğer şarkılardan bazıları şöyle: 'Platinum Blonde', 'Paris For President' ve 'Jailhouse Baby'. Kaynak:mtv.com.tr |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| bu kadain albumu cikarmis anlamdim bazi yalka yada para almis olan tv radiolar dinlemek ve izlemek zorunda kalcicagiz kotu bir kis olacak :vurkendini lsek kurtulurmuyuz acaba :dirol: seda tutma kendini kilitle :muhahaha:
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
can bizimle maytap mı geçion beeeee klava:zamanında nickin başına villa dan daha kötüsü gelmrs dediydim adam gitti.... nyse ![]() yapsn albümünü gıcık hatn sinir şeyy.. çok da bekliyorm ya
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ortak napıyon sen yaa bu konu ne böyle aman tanrım :vurkendini: ben gelicem senle konsere ama elimde kasa kasa domateslerle :d anladın sen onu! :P
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
can.. alemsin adamım.. ben de bizimklerin sandıydım hee ben şarkıları değilde çekeceği klipleri merak ediyorum. tv'nin sesini kısar izlerim artık doyasıya
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
bu arada can öldün seeeeeeen:w00t::sopa: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |