Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Müzik Dünyasından Haberler > Müzik Dünyasından Haberler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-Ağustos-2007, 02:28   #1 (permalink)
Aktif Üye

Standart boyband dönemi yeniden mi başlıyor?

boybandler geri mi geliyor.Take that'in uzun zaman sonra yeniden birleşip,album satışında da ii bir grafik yakalaması dağılmış olan boybandlerinde iştahını kabarttı.Five grubunun yeniden bir solo albumu yapacak olması, bir girlband spie girls'ün geri dönüşü bakalım neler getirecek.Westlife grubundan Mark feehily ile yapılan röportajda( eskilerin dönmesini çok isteriz.iyi ki Take that döndü.Çünkü bizim gibi müzik yapanlar kalmadı artık.Onların dönüşü çok iil olur')yorumun da bulundu.Bakalım onlarda Westlife ve Bsb gibi kariyerlerine ii bir şekilde devam edebilecekler mi?
irishson isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-Ağustos-2007, 10:42   #2 (permalink)
Banned

yaww bence hiç kaybolmadı kii dewam etsin sadece ara verildi gibi gelio bana...
aj_craw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Ağustos-2007, 09:11   #3 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

Boy-Band Dönemi ni bilmek için sanıyorsam 2000 li yıllara dönememiz gerekiyor Teen Pop Denilen yeni bir oluşum du bu aslında. Bakalım Kimler gelip Geçti Şöyle ufaktan Bir Hatırlayalım O dönemin 90 ların meşhur gruplarını.

-Spice Girls
-TLC
-All Saints
-Suga Babes
-98 Degrees
-A1
-5ive
-Westlife
-Blue
-N'sync
-Backstreet Boys
-Boys 2 Man
-S Clup 7
-Destiny's Child
-O Town
-New Kids On The Block
-Take That
-New Edition
-B2K
-Boyzone
Sanırım en ünlüleri Bunlardı ve BOy-Band döneminde Tv lerde Radyolarda hep bu isimler çalardı. Sanırım o dönem öldü. Nasıl bir dönem Grunge vardı Ondan önce Hair Band ler ve ondan önce Heavy Metal vardı şimdi de Hardcore R&B ve nu-metal varsa (yani para ediosa) önceden de Teen Pop para ediodu tekrar o döneme dönüleceğini zannetmiyorum. Çünkü Teen Pop öldü sayılır. Artık Teenage grupları bile punk ve rap dinlio bölelikle eskiden çok yaygın olan bir müzik türü tarihe karışıo.
Burda bilinemsi gereken ve sizin dahi telafuz etmemeniz gerek bir şey var.
1.si tamam bütün bu gruplar içerisinde en yüksek albüm satışlarını yapmış dünyanın en büyük ödüllerini almış, tüm ülkeleri sallamış tek isim BSB dir.
Ancak Kevin'ın da dediği gibi Aj in de sölediği gibi BSB bir Bo-Band formatında bir grup deildir (ARTIK). İlk albüm sonrası Millennium ve ondan sonra gelen deişim BSB nin duruşunu ve stilini Boy-Band likten çıkarmış plastik bebek formatının dışında müzik insanları olarak yollarına devam etmek istemişlerdir. BSB nin vokal grubu olduğunu unutmayalım tarzları ise Urban & Soul & Rock

http://www.pu-co.com/iletisim.html
Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz.
bacx3t isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Ağustos-2007, 10:27   #4 (permalink)
Banned

açıklamalar ii hoş da hocam boyband dioruz dimi spice girls falan ne alaka
aj_craw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Ağustos-2007, 10:56   #5 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

onlar da girl-band format aynı cinsiyet farklı. kadın erkek ayrımı mı yapcaz bu saatten sonra

http://www.pu-co.com/iletisim.html
Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz.
bacx3t isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Ağustos-2007, 17:09   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

boy-band ler her zaman vardı yani tarzları değişsede devam etti bu boy-band işi simple plan,good charlotte,blink 182,sum 41,linkin park ta boyband ti sadece o temiz yüzlü dans eden gençlerin yerine asimetrik saçlı asi tipli gençler geldi ve bunların gelmesiyle poptan rock a geçiş oldu herkes pop öldü dedi..ama hepimiz bilioruz bsb,westlife,spice girls ölmedi pop ölebilir ama o gruplar asla ölmez tarzları değişir ancak yani çağa ayak uyduruolar ki şu anda bu gruplar hala karşımızda...
Alt 25-Ağustos-2007, 17:28   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

saol canım bu arada take that i bsb i westlife ı spice girls ü yeniden bir arada görmek çok güzel bi de bişey daha blue da geri dönüomuş stüdyodalarmış bu sene rekabet iice artıcak...
Alt 25-Ağustos-2007, 17:31   #8 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar liste mücadelesinde,albüm satışında,ödül törenlerinde ben sadece rakip olarak nsync'yi görürüm onun dışındakiler bence rakip değiller ama onların geri dönmelerini çok isterim özellikle westlife tekrar tamamlansa süper olur

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Ağustos-2007, 17:39   #9 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
brian_littrell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok ya bu saatten sonra bence bryan gelmesin artık. uyuz oluyorum o herife.. uzak dursun benim westlife ım dan..
blue içinse duygularımı anlatmama imkan yok baktılar tek tek tutmadı puhahahahahahahaha
dooru walla blue adını değiştirsin purple yapsın yaw duncan kendini bi halt sanıp solo çıkardı grup arkadaşlarının albümlerine laf söledi böle grup mu olur millet birbirine düşman neyse westlife içinse evet bryan geri gelmesin baştan beri hiç sevmezdim o adamı uyuz ve soğuk bi kişiydi...bu arada can ben blue u bsb ye rakip olarak sölemedim westlife a rakip olarak söledim çünkü 2002 yılından 2005 e kadar blue hep westlife la uğraştı (kendilerini bişey sanıolardı )bu yüzden iki grup arasında hep rekabet vardı blue 2005te bsb geri dönünce korkup dağıldı tabii
Alt 25-Ağustos-2007, 19:38   #10 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
irishson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
boybandler geri mi geliyor.Take that'in uzun zaman sonra yeniden birleşip,album satışında da ii bir grafik yakalaması dağılmış olan boybandlerinde iştahını kabarttı.Five grubunun yeniden bir solo albumu yapacak olması, bir girlband spie girls'ün geri dönüşü bakalım neler getirecek.Westlife grubundan Mark feehily ile yapılan röportajda( eskilerin dönmesini çok isteriz.iyi ki Take that döndü.Çünkü bizim gibi müzik yapanlar kalmadı artık.Onların dönüşü çok iil olur')yorumun da bulundu.Bakalım onlarda Westlife ve Bsb gibi kariyerlerine ii bir şekilde devam edebilecekler mi?
öncelikle şu kırmızı kısımda ne demek istediğini anlamadım, five yeniden bir araya gelip GRUP albümü mü yapıyor yoksa elemanlardan biri SOLO mu yapıyor?sanırım ilk seçenek..neyse.. bi de abicim o ne kötü imla yaa?

bahsedilen şeylerden anladığım şu ki, geri dönen boyband'lik değil, 90'ların boybandleri..yani yeni bir dalga gelmiyor sadece eskiler şanslarını bir kez daha deniyor ve bu sefer hiçbiri bir boyband olarak diil, baya bildiğimiz band olarak karşımıza çıkıyor sadece enstrümanları yok..(bu bir boyband sever olarak iyimser yaklaşımım, nefret edenlerin yorumlarını buraya yazsam beni öldürürsünüz heralde..) ha yeni boybandler de şanslarını denemiyor değil, fakat bunlar bizim bildiğimiz şekilde yani bsb veya diğerleri gibi klasik boybandlar gibi olduklarında ( US5, Lexington Bridge) pek başarılı olamıyorlar..öyle ki eminim pek çoğunuz bu grupları tanımıyorsunuz bile,sadece polonya müzik kanallarında çalınıyorlar..başarılı olanlar ise farklı şeyler deneyenler, yani boybandlerin en büyük eksiklikleri olarak görülen enstrüman çalma olayına girilerek yapılanlar(Tokio Hotel,McFly) şimdi tabi bunlara nasıl boyband dersin diyenler de çıkacaktır,onlara da şunu söyliyim, bir dönem bazıları The Calling'e veya Maroon 5'a nasıl boyband diyebildiyse, ben de o şekilde diyorum ve şunu da ekliyorum..'Hadi ama!'

sonuç olarak bizim anladığımız tabiriyle boybandlik tarihe karışmıştır ve bir daha da ortaya çıkabileceğini sanmıyorum çünkü boybandler tamamiyle ticari amaçlı gruplardır (artık buna da itiraz etmezsiniz sanırım) ve internet bu derece yaygınlaştığı için artık eskisi gibi büyük paralar getiremiyor..bize de artık parasal açıdan zirve yapıp artık sadece hayranlarını sevindirmek veya bişeyler kanıtlamak isteyen eski boybandler kalıyor..

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil