![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ABD, Kadikoy Yaş: 28
|
Take That, Spice Girls derken popüler müzik dünyasının bir 90'lara nam salmış grubu Boyzone da geri dönmeye karar verdi. Son olarak 2000 yılında bir arada görülen grup, sadece yeni bir single yayınlayacak. ![]() Kaynak: www.bluejean.com.tr
__________________ 7x24 Müzik : http://7x24music.blogspot.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
heee bir onlar eksikti gelsinler onlarda (sanki bir şikayetim varmış gibi).... ya şaka bir yanada mamicim bende All That I Need i çok seviyorum. bana hep çok hoş şeyler hatırlatıyor bana, tabi birde Everyday I Love You.... ama en çok da all that i need... ayyy açıp dinleyesim geldi...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| iyiki bi backstreet boys albüm yaptı bu ne yaw adları unutulmuş olanlar bile gene bi araya geliyorlar yaw bu ne rekabet yaws neyse bende boyzone dinlerim ve severim onlarda gelsin bakalım bi blue kaldı albüm yapmayan onlarda yapar yakında yaws![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
blue ya gelene kadar daha çoook boyband var messycim valla... bence hepsi geri dönsün boyband ler piyasayı bir kaplasın tekrar yeter lem böğüren aptal teenage rockçı dinlemekten... ne bu böyle gitarda do notasını öğreneni şarkıcı yapıyolar....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bence justinle dönsünler :muzy:ben justini beğeniyorum yaw çok güzel dans ediyor lem kereta :haha: ![]() ![]() ben seviyorum bence justin siz nsync olmaz:küs::e025::confused06::zohiuj: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |