![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Britney Spears’ın plak şirketi, ünlü şarkıcının yeni albüm kayıtlarına başladığını açıkladı.Son zamanlarda müzik kariyerinden çok, özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Britney Spears, artık yeni albümüne odaklanmış durumda. Plak şirketi Jive Records dün yaptığı açıklamada “Spears yeni albümünü tamamlamak için yaz sonuna kadar stüdyoda. Çok iyi prodüktör ve söz yazarlarıyla çalışıyor. Yaz sonunda ortaya çıkan çalışmayı dinlemek için sabırsızlanıyoruz. Kesinleşmiş bir albüm çıkış tarihi henüz veremiyoruz.” diyor. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
pop müziğin geri dönmesi hoşuma gidio yaa sanki 90 lı yıllara geri dönüyoruz müzik anlamında.bu hoş bişey çünkü 90 lı yıllarda gerçekten kaliteli müzikler yapılıodu bunun 2000 li yıllara taşınması güzel sevindim bu habere britney i sevmem ama yine de albüm çıkarması iyi oldu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Yaş: 31
| ben hala o ilk albümlerindeki tadı alamıyorum.ne güzel şarkıları vardı bu kadının ama şu anda sadece özel hayatı konuşuluyor.umarım eski günlerine ve eski kalitesine döner.bu albümünde de başarılı olur inşallah. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Alıntı:
![]() aynen eskiden benimde sewdiğim biriydi ve toparlanırsa çok sewinirim
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| güzel bi haber.. ben şahsen kendisini de yaptığı müziği de beğenirim yani.. bekliyoruz bakalım bu sefer nası bi albüm çıkıcak ortaya
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |