![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
Şu sıralar her yerde eski sevgililer Cameron Diaz ve Justin Timberlake’in yeniden biraraya gelme ihtimali konuşuluyor. Jennifer Aniston’ın eski sevgilisi Paul Sculfor ile birlikte olduğu söylenen Cameron Diaz, 4 senelik bir ilişki yaşadığı Justin Timberlake’i unutamamış. En son Diaz’ın babası Emilio Diaz’ın cenazesinde Cameron’ı yalnız bırakmayan Timberlake, sürekli Cameron’dan telefon alıyormuş. “Jessica Biel’i rahatsız ettiğini bilse de, Cameron Justin’i aramadan duramıyor. Justin Timberlake, Emilio Diaz’ın ölümünün ardından Cameron’dan desteğini hiç eksik etmedi ve bu durum Cameron’ı çok etkiledi.” diyor Cameron’ın yakın bir arkadaşı OK! dergisine verdiği bir röportajda. Justin Timberlake ise Cosmopolitan dergisine verdiği röportajda Cameron ile olan ilişkisini unutmadığını, Cameron’ın hayatında gördüğü en anlayışlı kadın olduğunu belirtti.
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| ben dedim o uzaylı kadına bak dedim bu çocuk dedim beş para etmez bir tipe sahip beğenmez kimse oynar oynar atarlar elinde kalır dedim. e kargaya yavrusu kartal görünürmüş misali tutturdu yok benim oğlum mükemmel o en geç 20 yalında evlenir o harikalıkla sahipsiz kalmaz dedi. al işte bak 27 yaşına geldi hala bekar. gidip diycem kadına keşke seninle iddaya girseydik bak şimdi zengin olcaktım derdim.:haha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ee jessica biel e nolmuş peki..aman ya castin işte bulsun kendi gibi birini gereksiz şahsiyet :angry:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |