![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
Coldplay solisti Chris Martin, yeni albüm Viva La Vida'yı kaydederken Justin Timberlake'ten oldukça etkilendiklerini belirtti."Şarkıları kaydederken Justin'den fazlasıyla etkilendiğimizi farkettik. Hatta öyle etkilendik ki Lost! adlı şarkının davulları, neredeyse Cry Me A River'ınkiyle aynı.":blink: bi kez daha yuh :blink:
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
bence iyi etmişler ne de olsa 2 iyi bir araya gelir muhteşem olur.. yineliyorum ki ben justini ve şarkılarını çok severim,kalite müzik yapıyor ikisi de... ayrıca cry me a river efsane bir parçadır,çok iyi yorumlanmıştır ve ses efektleri de çok iyidir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| benden de bir yuh hmy: eh yok daha neler sende mi chris :angry:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Alıntı:
ayrıca bsbye rakip bir yönü de kalmamış ki..:innocent: | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
| Alıntı:
...ayrıca kesinlikle kaliteli değil bizim petek dinçöz falan gibi bişey benim için :haha:
__________________ | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| peeh chris martin in yanında castin in lafı bile olmaz :dirol: şaşırdım doğrusu ne akla hizmet j.t den etkilendi bilemiyorum
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |