![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Coldplay'in, yeni single turnesi çerçevesinde gerçekleşecek İstanbul konser tarihi 23 Ağustos 2008 olarak belirlendi. Kuruçeşme Arena'da başlayacak konserin kapı açılışı 17:30 ve 18 yaş sınırı bulunmamaktadır alıntıdır... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
bu konu uzar gider böyle ben inanmıyorum coldplayın bsbden daa cok kıtlesı olduğuna bsb gelse emınım onun konserındekı seyırcıyı 2ye katlar ama gelmedığı için kimse bunu bilmiyo ve benim gibi buna inanmıyor ama ben inanıyorum ve siz ne derseniz diyin benim fikrim değişmicek o yüzden bu konuyu kapatalım gitsin yoksa çoooookkkk uzar | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
walla ben bu haberi heryerde okudum diyorum size bu iş yaş gelirse tabii ki benden mutlusu olamaz tabi ki isterim gelmelerini ama coldplay in official sitesinden viva la vida tour un maili geldi ve Türkiye adı geçmiyo..en son Londra da büyük bir konser verip seneye bitircekler turu inşallah gelirler ama bu sene gelmeyecekleri kesin official site yalan söylemez (keşke söylese )
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |