![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| ![]() Nicole Richie, Joel Madden’in dişine dövme yaptırmak istediğini duyunca çılgına dönmüş! Joel Madden Star dergisinde çıkan bir habere göre ön dişine altı aylık kızının yüzünün dövmesini yaptırmak istediğini açıklamış: “Joel, Nicole’e bir daha hiçbir yerine dövme yaptırmayacağına dair söz vermişti. Ancak daha sonra Nicole’ün karşısına dişine dövme yaptırmak istediği planıyla gelince Nicole resmen delirdi ve ‘Kesinlikle olmaz!’ dedi. ” ***anlaşılan dişi baya bi büyük kızının suratını yaptırıcağına göre:laugh:saçmalıktan başka bişey diil napıcaklarını şaşırdılar artık |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
cemrroo.. boşver takma kafana ne yapıyolarsa yapsınlar.. gereksiz de olsa
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
adamlar ortaya ne atsakta gündeme gelsek diye düşünüyolar.. şu unlulerden biri bile akıllı değil.. bizim bsb dekiler hariçç ![]() hiç işte laf olsun torba dolsun. gerçi ceviz kabuğunu bile zor dolduruyo ama neysee...
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Mart-2008 Bulunduğu yer: kocaeli Yaş: 23
|
Joel Madden Star dergisinde çıkan bir habere göre ön dişine altı aylık kızının yüzünün dövmesini yaptırmak istediğini açıklamış: dişini ne kadar büyüklükte olduğunu merak ettim
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
ıyyk dişine dövme miii :6: nasıl yemek yer insan dişinde dövmeyle ya dikkat çekecez die ne yapacaklarını şaşırıyorlar:6:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
![]() nedemek cnm | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ya hakkaten insanlar şaşırmış artık.. dövme yapılmadık bi diş kalmıştı zaten onuda gerçekleştiriyolar yani bravo ![]() dişinin büyüklüğü hepimiz için merak konusu tabi :muhahaha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |