![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Barış Akarsu'nun heykeli, doğum günü olan 29 Haziran'da Amasra'da açılacak. Geçen yıl 29 Haziran'da Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun ölümünden çok etkilenen heykeltıraş Tankut Öktem, sanatçının gitarıyla tasvir edildiği heykelini yapmaya karar vermişti. Ancak Öktem'in İstanbul'da 6 Aralık'ta geçirdiği trafik kazasında ölmesi üzerine eser yarım kaldı. Yarım kalan heykel, kızları Oylum Öktem İşözen ve Pınar Öktem Doğan'ın öncülüğünde, atölye çalışanları tarafından tamamladı. Akarsu'nun heykeli, doğum günü olan 29 Haziran'da Amasra'da açılacak... Bence biraz fazla büyüttüler bu işi heykel meykel... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
| ben hep diorum o işte bi bit yeniği var ama abartı gerçekten heykel meykel ben de severdm dinlerdim dizisini de izlerdm de o kadar da deil yani... vatana şehit gitmedi o trafik kazasında öldü. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| aynen katılıorum ben de severim şarkılarını albümü de var bende ama heykeli fazla abartmışlar yani mezarının başına gidip üç beş dua okuyun hepiniz de hayrınız olsun bari heykele vereceğiniz zamn yerine:küs::küs:
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Bu kadar etkilenilcek bişey yok ki ortada.,adam Akademi Türkiye'de baya bi tutulmuştu tamam ama o ölene kadar böyle gündemde değildi.Öldükten sonra binlerce kat fazla albüm sattı adam...Heykelini yapanlar çıkıyor,bakalım belki bir milyarder de para basar anısına...ilginçç..
|
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Alıntı:
bencede bu durumda ilginç olacak bir şey yok yada illa devlet için bişey için yararlı bir şey yapmış olmak gerekmiyor. adam kendi istemiş kendi yapmış yani yapamadan ölmüş ama sonuçta kişisel bir şey. aşkım ben ölüncede sen benim heykelimi antalyada cumhuriyet parkına diktir olurmu.:w00t:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |