![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Eminem son zamanlarda vaktinin çoğunu stüdyoda geçiriyor. Ünlü rapçi en sonunda yeni albümün yakın zamanda çıkacağını açıkladı. Detroitli rapçi dün katıldığı bir radyo programında şunları söyledi: "Her gün stüdyodayım ve devaölı çalışıyorum. Yeni bir albüm için çalışmak çok iyi hissettiriyor. Kısa bir zaman önce müzik adına hiçbir şey yapmak istemiyordum, bazı özel problemlerim vardı ama hepsinin üstesinden geldim. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum." Albümün çıkış tarihi sorulduğunda ise Eminem "Yarın." cevabını veriyor: "O kadar çok malzeme var ki, albümü yarın çıkartabilecek kadar hazırım." Albümün çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi verilemiyor şimdilik. sonunda yaaaa yeniden güzel bir rap şarkısı dinleyebilicem uzun bir aradan sonra
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
bencede eminem rap de bir numara gerçi şarkı sözlerinin içeriği pekte güzel deil ve hep bu yüzden karalanıyor ama adam resmen rap yapmak için doğmuş bende eminemi çok seviyorum ve inş bir lose yourself daha çıkar bu albümden |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
ama benim facorim sing for the moment, businness, cleaning out my closet (tüm şarkıları yazsam mı acaba yaaa hepsi süper)
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
bu arada sing for the moment ta süpedi ya. umarım bu kalitede parçalar gelir. ki gelecektir de...
__________________ ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
kesin gelir mamicim yaaa mutlaka her albümde oluyor o tarz parçalar... ve ben her şarkısını bayıla bayıla dinliyorum.... bekleyip görücez bakalım... sonunda dönüyor ya o bile yeter... proof un ölümünden sonra kendini uzun süre toplayamamıştı zaten
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |