Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Müzik Dünyasından Haberler > Müzik Dünyasından Haberler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-Ağustos-2007, 15:25   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

Standart Emma Shapplin-Sezen Aksu Aynı sahnede...

Emma Shapplin ve Sezen Aksu aynı sahnede
Emma Shapplin, Sezen Aksu ve Mercan Dede Çeşme’de sahneye çıktılar, “Beyaz Giyme Toz Olur” türküsünü birlikte söylediler.

İZMİR - Fransız şarkıcı Emma Shapplin, Çeşme’de Sezen Aksu ve Mercan Dede ile birlikte konser verdi. Folkart Yapı Firması’nın Narlıdere Evleri’nin tanıtımı için düzenlediği konserde, üç sanatçı ‘Beyaz Giyme Toz Olur’ türküsünü birlikte seslendirdi ve büyük alkış aldı.
Sezen Aksu’yu daha önce dinleme fırsatı bulamadığını söyleyen Shapplin, Mercan Dede için ise “Birlikte çalıştığım müzik direktörü, Mercan Dede’ye hayran. Bu nedenle onun çalışmalarını bana sık sık dinletiyor” dedi.

Konser vermek için çok kez Türkiye’ye geldiğini, gezme fırsatı bulamadığını belirten Shapplin, “Türk seyircisinden çok olumlu tepkiler aldım. Türk seyircisi çok sıcak kanlı ve iyi bir seyirci” diye konuştu.

Çok seyahat ettiğini, dünyanın birçok ülkesini gezdiğini ifade eden sanatçı, henüz seyahat etmekten yorulmadığını kaydetti.

Yağmurlu havayı sevdiğini, ancak yerleşmek istediği yerin mutlaka güneşli olmasını tercih edeceğini söyleyen Emma Shapplin, Çeşme’yi de çok beğendiğini dile getirdi.

Müzik kariyerinin ilk 3 yılını North Wind adlı hard rock grubunun solisti olarak geçiren Shapplin, zaman zaman ruh haline göre hard rock ve rock müzik dinlemesine rağmen en fazla klasik müzik dinlemekten hoşlandığını, bu aralar özellikle Haendel ve Schumann dinlediğini belirtti.
mtvmsnbc
Alt 07-Ağustos-2007, 19:30   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

ayyyy ne güzel!ben tam bi sezen aksu hastasıyım!kadın o kadar komik ve doğal ki vee hiç bir tane bile beğenmediğim şarkısı yok!hatta yaralıyo beni onun şarkıları

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Ağustos-2007, 19:35   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

kesinlikle, onun şarkıları için olumsuz bir söz haaa... haşa. gerçekten enterasan bir kişilik, süper bir yetenek, hem o kadar vurucu sözler hem de müzik...
(yalnız farkettimde benim bu mesajlar niye hep bu kadar kafiyeli oluyo yaa canımı sıkmaya başladı ama)
Alt 07-Ağustos-2007, 20:10   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yaa ailece sevdiğimiz sanatçıdır kendisi (zaten onu kim sevmez ki)geçen sene bursa konserine gitmiştik gerçekten çok beğenmiştim onu canlı dinlemek daa bi güzel oluo gitmemiş olanlara tavsiye ederim

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil