![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| yorum yok. beni tanıyanlar az buçuk hislerimi tahmin edebiliyolardır. burdan izleyebilirsiniz http://www.emreaydin.com.tr/index1.html
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| türkiyedeki gelmiş geçmiş en iyi sesli sanatçı onun üstüne ses tanımıyorum gerçekten türkiyede müziğe farklı bir çığır açtı ve onun ayrı bir yeri var türk rockunda normalde kaseti vardı bende dayanamadım cdsini de aldım 6. cadde de en kısa zamanda elime geçecek bu adamı dinlemeden bir gün geçirmem bu şarkısını da çok severim klipte çok güzel olmuş unut gittiğin bir yerdeye de inş klip çeker bir gün saol paylaşım için mami sayende ilk kez izledim:looo::looo:
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| emre aydın zatenn sewdiğim bir sanatçı ![]() bu parçasınıda beğeniyordum hatta bayılıyordum çok hoş bir şarkı ![]() klip güzel olmuş ,, biraz farklı bir klip olmuş (bundan önceki kliplerini düşünürsek eğer) ![]() farklı bir bakış açısı ve labirent çok hoşuma gitti diyebilirim paylaşım için saol mami
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| ewt yaa emre aydının şarkıları hep hüzünlü insana vuruyo :vurkendini: eğer dertliysen üzgünsen içindeki bir boşluğa hitap ediyor
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |