![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Bir dergide yayımlanan anket sonucuna göre Rihanna, Hollywood’un en güzel saç modeline sahip sanatçısı seçildi. In Touch dergisinin okuyucuları arasında yaptığı anket sonucuna göre Grammy ödüllü şarkıcı Rihanna’nın saç modeli, Hollywood’un en en iyi saçı seçildi. Sonuçlara göre ilk 5 şu şekilde: 1. Rihanna 2. Gwyneth Paltrow 3. Jennifer Aniston 4. Vanessa Hudgens 5. Isla Fisher |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
şu andaki şekli deme de ya ben anlamıyorum saçları erkeklerın sacı sevıyesıne ındırmelerındekı amac ne ya kız dedıgın sacını acınca guzeldır ne o oyle kendını berbat etmıs ya tıksınıyorum artık o kadından saygılarımla ...
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
ben yeni saçlarını beğendim,yakışmış.. gerçi gerçekten eski saçları çok hoştu,aynen barbie bebek gibiydi.. ama çok yakışmış bu hali de :smile: onun dışında,normalde sevmezdim bu kadını ama maroon 5 ile düetini beğendim |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
şuanki saç modeli kaç gündür aklımı çelmeye çalışıyor yaklaşık 2 haftadır kestirsem mi kestirmesem mi diye gidip geliyorum resmen. hala karar veremedim. ikinice chris'iminki hee iyiymiş
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 07-Nisan-2008 Yaş: 19
|
eeeeeeeeeeeee listede ben yokum yaaa olmadı bak hmy: şimdi neyse cehalet işte ne yapalım:confused5: hıı rihanna nın saçı:hıhh: bence rihannanın saçı hate that i love you daki gibi kalsaydı öle daha iyiyiydi:muhahaha:
__________________ http://img441.imageshack.us/img441/6...esscopysz0.jpg |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| Alıntı:
bnm pek de uzun değil ama yine de kısa da sayılmaz. ![]() :smile:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| ya tabiki kısa saçın yakıştığı bayanlar vardır ama bunlardan biri rihanna değil bence en baştaki hali o kadar güzeldiki ben o halini özledim açıkçası
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |