![]() |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Earth Yaş: 27
|
Kenan Doğulu yu normalde pek sevmem, şımarık ve Justin kopyası ama napalım, eurovision a onu seçmişler. Bakalım, tabii ki ülkemizin iyi puan almasını isteriz. bi de şu Kenan oğulu ingilizce yi öğrenebilseydi çok iyi olurdu. Your demeyi bile bilmiyo daha, rezil etmese bari bizi millete.
__________________ Is it today or maybe tonight We'll find THE ANSWER TO OUR LIFE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Şu an onu dinliyorum gayet de iyi gidiyor diğerleriyle kıyaslandığında hele... farkı anlarsınız valla ben de kendisini sevmem ama hakkını vermek lazım, umarım derece alırız
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
ya tamam katılalım yarışmaya ama abartıolar bu eurovizion olayını o kadar büyük bişi değil bu eurovizion için özel şarkı yapılıo işte adam girmek için bi uyduruk söz yazıo ikide müzik eklio hani bunun sanatsal değeri bence çok boş iş
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Earth Yaş: 27
|
Snaki şarkı kilpte daha güzeldi, Kenana hiç hareket etmedi, öylece kalakaldı. Neyse, Allah tan başka düzgün şarkı yok ta finale kaldık, ama finalde çok da iyi bir sonuç beklemiyorum. Ayrıca, kıyafetinin de değiştirir finalde inşallah Kenan.dün çok çirkindi.
__________________ Is it today or maybe tonight We'll find THE ANSWER TO OUR LIFE |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |